Android Studio için FX 4320 sistemi yükseltme

Coder2020

Hectopat
Daha fazla  
Android Studio programını ve office uygulamalarını ( Geliştirici modunda) hiç zorlanmadan rahatça kullandırabilecek aynı zamanda CS:GO ve LoL gibi oyunlarda yüksek performans gösterecek bir işlemci bakıyorum. Önceliğim Android Studio'da herhangi bir takılma veya gecikme yaşamak istemiyorum.
Şu an kullandığım sistem;
  • AMD FX 4320- İşlemci
  • Asus M5A 78L-M XL3-Anakart
  • DDR3 1333 MHz 8 GB RAM
  • Asus GTX 750 Ti -Ekran kartı
  • Samsung 120 GB 850 Evo SSD
Bu şekilde olan bilgisayarım Android Studio'da çok ama çok takılma ve kasma yaşıyor. İşlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 1000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim laptop'ta i5 4200m işlemci var ve benchmark'ı senin işlemciden düşük ama hiç kasmıyor. belki senin işlemci amd olduğu için uyumsuzluk yaşıyorsundur.

İşlemci ve anakartı Ryzen olarak güncelleyin. Ryzen 1500X ve bütçenize uygun bir B350 çipsetli anakart alırsanız sisteminiz tamamlanır benim gözümde. 1500X yerine Ryzen 1400 de kullanılabilir. Ram miktarınız ve ekran kartınız iyi gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı