Android Studio - Java uygulama kilitleme

KarubaRizm

Hectopat
Katılım
15 Temmuz 2017
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, biz bir mobil program yapmaya çalışıyoruz. Ve bunu yapabileceğimiz en iyi yerin Android Studio - Java ikilisi olduğu kararına vardık. Sürekli tasarımlar yapıyoruz fikrimiz hakkında Photoshop üzerinden bu tasarımları da Zeplin programıyla Android Studio'ya aktaracağız fakat içerik konusunda kodlama konusunda çok zayıfız. Tasarladığımız şey telefonu bir nevi kısıtlayacak. Yani programda oraya girilince Facebook, Instagram tarzı yerlere erişim engellenecek. Daha fazla konu hakkında bilgi verebilirim ama burada direkt olarak yaymak çalınmasına bile sebep olabilir bizim sorularımızı cevaplayacak Android Studio'dan iyi anlayan birini bulabilir miyim? Yardım isteyeceğimiz ilk nokta kilitleme işi.

zMZddD.png

Neden Kimse görmüyor :(
 
Son düzenleme:
telefonu kilitle kısmından kilitlenince diğer uygulamalara girmeye çalışırken kapatacak uygulamaları ve bir süre sistemi çalışacak.
 
Cunku ne sormaya calistigin anlasilmiyor.
Telefonu kitlemek nedir tam olarak.
Diger uygulamalari kapatmak icin, KillBackGroundProcesses -> ActivityManager | Android Developers

--
Kilitlemek icin => KeyguardManager | Android Developers

Dokumentasyonuna bakabilirsin.

Kendi yazdigini bir daha oku:

"telefonu kilitle kısmından kilitlenince diğer uygulamalara girmeye çalışırken kapatacak uygulamaları ve bir süre sistemi çalışacak. "

Ne demeye calistigin belli degil. Diger uygulamalara girmeye calisirken kapatmak ne demek? Bir sure sistemi calisacak ne demek?

Ben yazdiklarindan, diger uygulamalari kapatip ( process kill ), lock screen 'i aktive etmeye calistigini anladim. Belki de bambaska bir seyden bahsediyorsundur : )
 
telefonu kilitle kısmı aktif edildiğinde telefondaki diğer uygulamalara girmeye çalışırken hata verip kapatacak.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı