404_Page_Not_Found Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Makaleler 1 13 Kasım 2024 #1 Merhaba, cihazımın(Vestel Venüs Z40) "boot.img" dosyası gerekiyor. Cihazın stock rom'u android 9 fakat ben 10'a güncelledim. Sistem sürüm yükselttiğinde boot.img dosyası aynı mı kalır? (Magisk için lazım.)
Merhaba, cihazımın(Vestel Venüs Z40) "boot.img" dosyası gerekiyor. Cihazın stock rom'u android 9 fakat ben 10'a güncelledim. Sistem sürüm yükselttiğinde boot.img dosyası aynı mı kalır? (Magisk için lazım.)
Çözüm HakanXD 13 Kasım 2024 GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool bunu araştır. BROM mode ile cıkarabilirsin sanırım yapıcagın her işlem senin sorumlulugunda. En kötü Android 9 stock ROM kur onun boot imgsini alıp rootla ama muhtemelen bu program ile cozersin.
GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool bunu araştır. BROM mode ile cıkarabilirsin sanırım yapıcagın her işlem senin sorumlulugunda. En kötü Android 9 stock ROM kur onun boot imgsini alıp rootla ama muhtemelen bu program ile cozersin.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.694 Çözümler 50 Yer Bursa 13 Kasım 2024 #2 404_Page_Not_Found dedi: Merhaba, cihazımın(Vestel venüs Z40) "boot.img" dosyası gerekiyor. Cihazın stock ROM'u Android 9 fakat ben 10'a güncelledim. Sistem sürüm yükselttiğinde boot.img dosyası aynı mı kalır? (Magisk için lazım.) Genişletmek için tıkla... Stock ROM'dan alman lazım değisir. TWRP halihazırda kuruluysa cihazın içinde de bulunur oradanda alınabilir. Artı 0 Eksi
404_Page_Not_Found dedi: Merhaba, cihazımın(Vestel venüs Z40) "boot.img" dosyası gerekiyor. Cihazın stock ROM'u Android 9 fakat ben 10'a güncelledim. Sistem sürüm yükselttiğinde boot.img dosyası aynı mı kalır? (Magisk için lazım.) Genişletmek için tıkla... Stock ROM'dan alman lazım değisir. TWRP halihazırda kuruluysa cihazın içinde de bulunur oradanda alınabilir.
KS KS 404_Page_Not_Found Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Makaleler 1 13 Kasım 2024 #3 HakanXD dedi: Stock ROM'dan alman lazım değisir. Genişletmek için tıkla... Cihazdaki android sürümü 10. Stock rom'daki 9.Peki, ben stock rom(android 9)'daki boot.img'yi alırsam sorun çıkarır mı? Artı 0 Eksi
HakanXD dedi: Stock ROM'dan alman lazım değisir. Genişletmek için tıkla... Cihazdaki android sürümü 10. Stock rom'daki 9.Peki, ben stock rom(android 9)'daki boot.img'yi alırsam sorun çıkarır mı?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.694 Çözümler 50 Yer Bursa 13 Kasım 2024 #4 404_Page_Not_Found dedi: Cihazdaki Android sürümü 10. stock ROM'daki 9.peki, ben stock ROM(Android 9)'daki boot.img'yi alırsam sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Cihazda TWRP yüklümü. Artı 0 Eksi
404_Page_Not_Found dedi: Cihazdaki Android sürümü 10. stock ROM'daki 9.peki, ben stock ROM(Android 9)'daki boot.img'yi alırsam sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Cihazda TWRP yüklümü.
KS KS 404_Page_Not_Found Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Makaleler 1 13 Kasım 2024 #5 HakanXD dedi: Cihazda TWRP yüklümü. Genişletmek için tıkla... Maalesef, yüklü değil, root atacağım magisk ile. Artı 0 Eksi
HakanXD dedi: Cihazda TWRP yüklümü. Genişletmek için tıkla... Maalesef, yüklü değil, root atacağım magisk ile.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.694 Çözümler 50 Yer Bursa 13 Kasım 2024 #6 GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool bunu araştır. BROM mode ile cıkarabilirsin sanırım yapıcagın her işlem senin sorumlulugunda. En kötü Android 9 stock ROM kur onun boot imgsini alıp rootla ama muhtemelen bu program ile cozersin. Son düzenleme: 13 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool bunu araştır. BROM mode ile cıkarabilirsin sanırım yapıcagın her işlem senin sorumlulugunda. En kötü Android 9 stock ROM kur onun boot imgsini alıp rootla ama muhtemelen bu program ile cozersin.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.212 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Kasım 2024 #7 404_Page_Not_Found dedi: Merhaba, cihazımın(Vestel venüs Z40) "boot.img" dosyası gerekiyor. Cihazın stock ROM'u Android 9 fakat ben 10'a güncelledim. Sistem sürüm yükselttiğinde boot.img dosyası aynı mı kalır? (Magisk için lazım.) Genişletmek için tıkla... Kernel değiştiği için değişiyor. Artı 0 Eksi
404_Page_Not_Found dedi: Merhaba, cihazımın(Vestel venüs Z40) "boot.img" dosyası gerekiyor. Cihazın stock ROM'u Android 9 fakat ben 10'a güncelledim. Sistem sürüm yükselttiğinde boot.img dosyası aynı mı kalır? (Magisk için lazım.) Genişletmek için tıkla... Kernel değiştiği için değişiyor.
KS KS 404_Page_Not_Found Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 41 Makaleler 1 13 Kasım 2024 #8 Heribert Yavuz dedi: Kernel değiştiği için değişiyor. Genişletmek için tıkla... HakanXD dedi: GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool bunu araştır. BROM mode ile cıkarabilirsin sanırım yapıcagın her işlem senin sorumlulugunda. En kötü Android 9 stock ROM kur onun boot imgsini alıp rootla ama muhtemelen bu program ile cozersin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Kernel değiştiği için değişiyor. Genişletmek için tıkla... HakanXD dedi: GitHub - bkerler/mtkclient: MTK reverse engineering and flash tool bunu araştır. BROM mode ile cıkarabilirsin sanırım yapıcagın her işlem senin sorumlulugunda. En kötü Android 9 stock ROM kur onun boot imgsini alıp rootla ama muhtemelen bu program ile cozersin. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim