Android sürümü yükseltmek performans arttırır mı?

1GB

Femtopat
Daha fazla  
Android 7.0 sürümüne sahip tabletime LineageOS kurmayı düşünüyorum. Fakat nasıl bir etki yaratır bilemiyorum. Sürüm yükseltirsem cihazım daha da hızlanır mı ya da oyunlarda daha yüksek performans verir mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Not: Tablet 2 GB RAM'e sahiptir.

Tabletin LineageOS sürümü varsa kesinlikle yükleyin, daha performanslı olacaktır, kendi tabletim için arıyorum ama bulamıyorum uygun sürüm yok. Tablet nedir bu arada ?

Tabletin LineageOS sürümü varsa kesinlikle yükleyin, daha performanslı olacaktır, kendi tabletim için arıyorum ama bulamıyorum uygun sürüm yok. Tablet nedir bu arada.

Aslında bakarsanız tablet için bir sürüm yok. Fakat bu tabletle benzer donanıma sahip bir cihazın ROM'unu kurarım diye düşünmüştüm.

Asıl etki eden faktör ROM'un optimizasyonu oluyor ancak genelde sürüm yükseltmek daha düşük performansa sebep olur.

Arkadaşım KitKat'lı tabletine Android 9.0 kurmuştu ve eskisinden daha hızlı çalışıyordu.

Tabletin LineageOS sürümü varsa kesinlikle yükleyin, daha performanslı olacaktır, kendi tabletim için arıyorum ama bulamıyorum uygun sürüm yok. Tablet nedir bu arada?

Hocam sizin tabletinizin modeli ne yardımcı olayım.

Aslında bakarsanız tablet için bir sürüm yok. Fakat bu tabletle benzer donanıma sahip bir cihazın ROM'unu kurarım diye düşünmüştüm.

Arkadaşım KitKat'lı tabletine Android 9.0 kurmuştu ve eskisinden daha hızlı çalışıyordu.
Bildiğim kadarıyla LineageOS sitesinde tabletiniz yoksa sorun çıkabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı