Android System WebView etkinleştirilmiyor, neden kaynaklanıyor olabilir? Model: Galaxy Tab A SM-T350 Android 7.1.1 yüklü. Bu sürümde desteği yok mu? Ekran görüntüsü bırakıyorum. APK olarak da yükledim devre dışı olduğu için yüklenmedi.
Play Store yüklüyse webwievi mağazadan güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Geliştirici seçeneklerinden webwiev ayarı vardı orada açık görünüyor mu?
Ayarlar > Uygulamalar ve İzinler > Tüm Uygulamalar > Android System WebView'ı açın ve Etkinleştir düğmesine tıklayın.Android System WebView etkinleştirilmiyor, neden kaynaklanıyor olabilir? Model: Galaxy Tab A SM-T350 Android 7.1.1 yüklü. Bu sürümde desteği yok mu? Ekran görüntüsü bırakıyorum. APK olarak da yükledim devre dışı olduğu için yüklenmedi.
Eki Görüntüle 1609890
Eki Görüntüle 1609891
Ayarlar > Uygulamalar ve İzinler > Tüm Uygulamalar > Android System WebView'ı açın ve Etkinleştir düğmesine tıklayın.
Ayarlar > Uygulamalar ve İzinler > Tüm Uygulamalar > Android System WebView'ı açın ve Sıfırla düğmesine tıklayın.
Ayarlar > Uygulamalar ve İzinler > Tüm Uygulamalar > Android System WebView'ı açın ve Kaldır düğmesine tıklayın. Daha sonra Play Store'dan Android System WebView'ı yeniden yükleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.