Android tablet ile kasa içine ekran koymak mümkün mü?

Elimde bir adet tablet var ve bunu kasa içine koyup sıcaklık gibi göstergeleri kullanmak istiyorum. Örneğin böyle bir göstergeyi sürekli şekilde tabletten görmem mümkün mü?

1677794539649.png

O şeyler için 7 "lik ekranlar kullanılıyor. Yani monitor gibi. Tableti bağlam mümkün olur mu bilemedim.

Şöyle mümkün AliExpress de sensör panel olarak devre kartları satılıyor telefondan HDMI dönüştürücü yapabilirseniz teorik olarak mümkün ama telefonun desteklemesi gerekiyor ve bununla uğraşmak yerine AliExpress de direk ekranlı ve devre kartlı şeklinde sensör panel satılıyor tak çalıştır kurabiliyorsun. Telefonu sensör panel olarak kullananı gördüm yapılıyor ama dediğim yöntemle mi yapmıştı hatırlamıyorum. A direk mobil uygulaması varmış:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle mümkün AliExpress de sensör panel olarak devre kartları satılıyor telefondan HDMI dönüştürücü yapabilirseniz teorik olarak mümkün ama telefonun desteklemesi gerekiyor ve bununla uğraşmak yerine AliExpress de direk ekranlı ve devre kartlı şeklinde sensör panel satılıyor tak çalıştır kurabiliyorsun. Telefonu sensör panel olarak kullananı gördüm yapılıyor ama dediğim yöntemle mi yapmıştı hatırlamıyorum. A direk mobil uygulaması varmış:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Spacedesk diye bir uygulama kuruyordum direkt bunu denemem daha mantıklı geldi. Teşekkürler denedikten sonra olursa fotoğrafını bırakırım buraya.

Tableti 2. monitör yapan bir program vardı onu 2. monitör yapıp AIDA64'ü açarsınız ekrandan denemedim ama böyle yaparsınız diye düşünüyorum.

Tam olarak çözünürlüğü ayarlayamamış olsam en azından iyi iş çıkardı. Net olarak @vKai 'nin attığı video ile yaptım ve USB ile görüntüyü aktardım. Tek sıkıntı kasa yeterince ısınmıyormuş gibi bu tablette birazcık ısı yayacak.
1677797600162.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı