Android tablete PC sürümü LoL kurmak mümkün mü?

ARM tabanlı Android cihazlar Windows'u desteklese de LoL, ARM sistemleri desteklemiyor, bu nedenle yapamazsınız. İsterseniz GeForce Now alıp tablete klavye ve fare bağlayarak oynayabilirsiniz.
Hayır, x86 açabiliyor Windows 10/11 ARMv8.

Merhaba, şu anda bir Windows kullanıcısı olarak yakın zamanda Android tabletlere geçmeyi planlıyorum. Tab S9+ alacağım ama PC sürümü LoL oynuyorum ve Cloud PC kullanmadan bunu nasıl Android'de oynayabilirim? Alacağım tablet işlemci yönünden güçlü, 12 GB RAM ve 256 GB hafızası var.
Windows kurmak için tek eksik şu an ACPI. X Elite kardeş SoC olduğundan yakında ekleyecekler ACPI tablolarını. O zaman Windows 10/11/Server 2025 çalışacak. Bende de Tab S9+ 12/256 var.

Merhaba, şu anda bir Windows kullanıcısı olarak yakın zamanda Android tabletlere geçmeyi planlıyorum. Tab S9+ alacağım ama PC sürümü LoL oynuyorum ve Cloud PC kullanmadan bunu nasıl Android'de oynayabilirim? Alacağım tablet işlemci yönünden güçlü, 12 GB RAM ve 256 GB hafızası var.
Pc sürümü LOL kurulamaz.
Ama wild rift kurulabilir.

Bir defa oynaması mümkündür bahsettiğiniz tablet gayet yeterlidir, bırakacağım videoyu hatta arkadaşın kanalını kontrol edin derim başka videosunda GTA V’e kadar tablete göre iyi bir performans almayı başarıyor bence LOL’de de sorun olmayacak denemeye değer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir defa oynaması mümkündür bahsettiğiniz tablet gayet yeterlidir, bırakacağım videoyu hatta arkadaşın kanalını kontrol edin derim başka videosunda GTA V'e kadar tablete göre iyi bir performans almayı başarıyor bence LoL'de de sorun olmayacak denemeye değer.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mevzu oyunu kaldırması değil. Mevzu Vanguard. Vanguard emülatör desteklemiyor.

İyi de LoL 32 bit de desteklemiyor. Öyle olsa ne olacak?
x86 dediğim genel anlamdaydı. x86_64 de açıyor. Dediğiniz yanlış demeye çalıştım (kasar vs. demeyin. 10 FPS bile olsa açıyor mu açıyor. Rosetta2 gibi kaliteli değil dönüştürmesi).

Mevzu oyunu kaldırması değil. Mevzu Vanguard. Vanguard emülatör desteklemiyor.
Emulatore ihtiyacı olduğunu söyleyen kim? Windows uyumlu bir donanımı var (GPU sürücüsüne kadar resmi olarak mevcut X Elite sayesinde).

x86 dediğim genel anlamdaydı. x86_64 de açıyor. Dediğiniz yanlış demeye çalıştım (kasar vs. demeyin. 10 FPS bile olsa açıyor mu açıyor. Rosetta2 gibi kaliteli değil dönüştürmesi).

Emulatore ihtiyacı olduğunu söyleyen kim? Windows uyumlu bir donanımı var (GPU sürücüsüne kadar resmi olarak mevcut X Elite sayesinde).
Evet mevcut ancak onyukleme için bootloader’da oynama yapmak lazım EFI boot için, teoride mümkün uğraşarak yapılabilir ancak standart kullanıcı için zor bir işlem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı