Rivai
Megapat
Mobil veri açık. Deniyorum.Kaydet butonuna basacaksın. Telefon internete bağlıysa olmak zorunda. Değilse de şans artık.
Mobil veri açık. Deniyorum.
"Cihazımı Bul Tarafından Kilitlendi" yazıyor ne yapacağım? Şifreyi 1234 yaptım.
Nereye yazacağım? Herhangi bir tuş takımı yok.Uzun zaman geçmiş ama 1234 yazdıktan sonra telefonun açılması lazım.
Nereye yazacağım? Herhangi bir tuş takımı yok.
Resim atamam. Ama nasıl göründüğünü anlatabilirim. Ekranın ortasında "Telefonumu bulmama yardım et" gibi şeyler yazıyor. alt tarafta da kilit işareti ve onun altında da "Cihazımı Bul tarafından kilitlendi" yazıyor. En altta da "Acil Durum" butonu var. Geri tuşuna bastığımda normal ekran kilidi yeri geliyor. Ne yapmam gerek?Nasıl yani? Şifre girebileceğin bir yer yok mu? Resim atabilir misin?
Resim atamam. Ama nasıl göründüğünü anlatabilirim. Ekranın ortasında "Telefonumu bulmama yardım et" gibi şeyler yazıyor. alt tarafta da kilit işareti ve onun altında da "Cihazımı Bul tarafından kilitlendi" yazıyor. En altta da "Acil Durum" butonu var. Geri tuşuna bastığımda normal ekran kilidi yeri geliyor. Ne yapmam gerek?
Yeniden mi şifre koyayım? Bir çok kez yaptım zaten. Ne yapacağım o halde?Tekrar şifre yazmayı dene bir.
Yeniden mi şifre koyayım? Bir çok kez yaptım zaten. Ne yapacağım o halde?
Değil. Denedim zaten önceden.Samsung hesabı bağlıysa Find My Mobile buradan yapmayı dene o zaman. Bende Gmail hesabıyla telefonu kilitledim şifreyi sormadı. Eskiden denediğimde olmuştu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.