Yagiz428 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Android telefonum güvenli modda kaldı. Çoğu yöntemi denedim ama çıkmadı. Bildiğiniz bir çözüm var mı?
Android telefonum güvenli modda kaldı. Çoğu yöntemi denedim ama çıkmadı. Bildiğiniz bir çözüm var mı?
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.297 Makaleler 5 Çözümler 44 5 Ağustos 2021 #2 Yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
KS KS Yagiz428 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #3 300434 dedi: Yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
yetiskin Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 481 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 Nasıl bir işlem yaptınız, durduk yere olduğunu düşünmüyorum? Ve marka model öğrenirsem yardımcı olabilirim belki. Artı 0 Eksi
Nasıl bir işlem yaptınız, durduk yere olduğunu düşünmüyorum? Ve marka model öğrenirsem yardımcı olabilirim belki.
KS KS Yagiz428 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #5 yetiskin dedi: Nasıl bir işlem yaptınız, durduk yere olduğunu düşünmüyorum? Ve marka model öğrenirsem yardımcı olabilirim belki. Genişletmek için tıkla... Marka Samsung, model a6. Bende anlamadım müzik dinliyordum, bir ekran geldi siyah yazılar yazıyordu, kapattım açtım açtığımda güvenli moddaydı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
yetiskin dedi: Nasıl bir işlem yaptınız, durduk yere olduğunu düşünmüyorum? Ve marka model öğrenirsem yardımcı olabilirim belki. Genişletmek için tıkla... Marka Samsung, model a6. Bende anlamadım müzik dinliyordum, bir ekran geldi siyah yazılar yazıyordu, kapattım açtım açtığımda güvenli moddaydı.
yetiskin Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 481 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #6 Yagiz428 dedi: Marka Samsung, model a6. Bende anlamadım müzik dinliyordum, bir ekran geldi siyah yazılar yazıyordu, kapattım açtım açtığımda güvenli moddaydı. Genişletmek için tıkla... Samsung logosu çıkıyor mu hiç direk güvenli mod'a mı alıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Yagiz428 dedi: Marka Samsung, model a6. Bende anlamadım müzik dinliyordum, bir ekran geldi siyah yazılar yazıyordu, kapattım açtım açtığımda güvenli moddaydı. Genişletmek için tıkla... Samsung logosu çıkıyor mu hiç direk güvenli mod'a mı alıyor?
KS KS Yagiz428 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #7 yetiskin dedi: Samsung logosu çıkıyor mu hiç direk güvenli Mod'a mı alıyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani açarken mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
yetiskin dedi: Samsung logosu çıkıyor mu hiç direk güvenli Mod'a mı alıyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani açarken mi?
yetiskin Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 481 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #8 Yagiz428 dedi: Nasıl yani açarken mi? Genişletmek için tıkla... Evet açılırken Samsung logosunu hiç görüyor musunuz? Artı 0 Eksi
Yagiz428 dedi: Nasıl yani açarken mi? Genişletmek için tıkla... Evet açılırken Samsung logosunu hiç görüyor musunuz?
KS KS Yagiz428 Femtopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #9 yetiskin dedi: Evet açılırken Samsung logosunu hiç görüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet görüyorum normal açılma ekranı ama açınca güvenli modda. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
yetiskin dedi: Evet açılırken Samsung logosunu hiç görüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet görüyorum normal açılma ekranı ama açınca güvenli modda.
yetiskin Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 481 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #10 Yagiz428 dedi: Evet görüyorum normal açılma ekranı ama açınca güvenli modda. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda yeniden başlatıldığında otomatik kapanır güvenli mod. Ekstra bir .apk uzantılı dosya kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Yagiz428 dedi: Evet görüyorum normal açılma ekranı ama açınca güvenli modda. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda yeniden başlatıldığında otomatik kapanır güvenli mod. Ekstra bir .apk uzantılı dosya kurdunuz mu?