Android telefon için 4 GB bellek nasıl?

lavanta

Kilopat
Katılım
27 Aralık 2013
Mesajlar
793
Çözümler
3
Yer
Ankara
Merhaba. Dört beş yıl kullanma için yeni telefon almayı düşünüyorum. A22 var ancak 4 GB bellek var. Sizce bu 4 GB bellek yeterli mi? Oyuncu değilim. Belki solitaire falan. Şu an Lenovo K6 Note 3 GB bellek kullanıyorum. Samsung A22 düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Merhaba. Dört beş yıl kullanma için yeni telefon almayı düşünüyorum. A22 var ancak 4 GB bellek var. Sizce bu 4 GB bellek yeterli mi? Oyuncu değilim. Belki Solitaire falan. Şu an Lenovo K6 Note 3 GB bellek kullanıyorum. Samsung A22 düşünüyorum.

Gayet yeterli hocam.
 
Merhaba. Dört beş yıl kullanma için yeni telefon almayı düşünüyorum. A22 var ancak 4 GB bellek var. Sizce bu 4 GB bellek yeterli mi? Oyuncu değilim. Belki solitaire falan. Şu an Lenovo K6 Note 3 GB kullanıyorum.
Oyun oynamayana 1GB'de yeter. 4 GB yeterli olur. Biraz daha uygun olan M22 ile aynı özelliğe sahip A22.
4-5 yıl sorunsuz kullanım için 4 GB bellek az gibi. Ancak bu konudaki asıl faktör işlemcidir. Helio G80'in de 4-5 yıl sorunsuz götüreceğini sanmam.
Custom ROM yüklenirse, garanti sonrası, 4-5 yıl götürür diye düşünüyorum.
 
Teşekkürler arkadaşlar. Telefonda işte WhatsApp, internet, birkaç uygulama, fotoğraf, PDF kitap okuma falan kullanıyorum. Ancak fotoğraf kalitesi için A22 daha iyi geldi gibi.
 
Custom ROM yüklenirse, garanti sonrası, 4-5 yıl götürür diye düşünüyorum.
Custom ROM ile de 5 yıl zor. Hele ki Samsung ve MediaTek firmaları, üçüncü parti geliştiriciler için pek de kolaylık sunan firmalar değiller. Örnek veriyorum; aynı fiyattaki Snapdragon kullanan Xiaomi'lere göre, hatta G80 serisi kullanan Xiaomi'lere göre A22 daha az Custom ROM alabilir.
Teşekkürler. Kullanımım için 6 GB bellekli telefon öneriniz ne olur?
Bütçeniz nedir?
 
Teşekkürler. Kullanımım için 6 GB bellekli telefon öneriniz ne olur?

Samsung önermiyorum. Arayüzü falan karmaşık. Huawei veya Xiaomi alın. Bu arada bütçenizi belirtin ona göre öneride bulunalım. Eğer illa Samsung diyorsanız S21 Ultra ya da M31s alın. Ve RAM'den önemli bir şey var işlemci. RAM 1 GB da olsa iyi işlemci olursa gündelik uygulamalarda kasmadan kullanırsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı