Android telefon için uygulama ve oyun tavsiyesi

Katılım
8 Nisan 2015
Mesajlar
970
Çözümler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Android 5.0 kullanıyorum. Zenfone 2 telefonumun markası. Gerek uygulama ve oyun tavsiyesi olsun tavsiyelerinizi bekliyorum. Her türden olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Camscanner: Fotoğrafını çektiğin bir evrağın kağıt dışında kalan kısımlarını otomatik croplayıp tarayıcıdan taranmış gibi kullanmanızı sağlıyor bu tür işlerle uğraşıyorsanız güzel.
MX player: Telefondan video izlemek için bence olmazsa olmaz uygulama
Karnaval: Fm radyosu olmayan telefonlar için güzel bir uygulama internet üzerinden kayıtlı olan radyoları dinleyebilirsin.
Yandex Navigasyon: Bulunduğun şehirin güncel haritasını indirdikten sonra hayatını kolaylaştıran uygulama trafik yoğunluğuna göre yolunu seçebilir, bilmediğin yerlere gidebilirsin. Uzun yolda ise şöyle bir avantajı var uygulamanın içerisine kullanıcılar uyarılar bırakabiliyor. Radar olan yerlere yaklaşmadan yavaşlayabilir. Bu şekilde sorunsuz bi seyahat yapabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı