Android telefon önerisi

mertcan.dmn81

Hectopat
Arkadaşlar maksimum 12K ya kadar çıkacak bir bütçem var ama ben 9K 10k civarı bir Samsung telefon arıyorum gözüme o fiyatta direkt A52 çarptı sizce alınır mı? Başka telefon önerileriniz var mı?
Aradığım özellikler;
Kamera.
Pil gücü.
RAM kapasitesi.
Ekran boyutu(6.5 inçi geçmemesi daha iyi olur)

Kamerası iyi olsun dersen A73 alabilirsin ya da S20 FE alabilirsin daha hesaplı olsun dersen A54 modelini bekleyebilirsin.

Arkadaşlar maksimum 12K ya kadar çıkacak bir bütçem var ama ben 9K 10k civarı bir Samsung telefon arıyorum gözüme o fiyatta direkt A52 çarptı sizce alınır mı? Başka telefon önerileriniz var mı?
Aradığım özellikler;
Kamera.
Pil gücü.
RAM kapasitesi.
Ekran boyutu(6.5 inçi geçmemesi daha iyi olur)

Kaçak Xiaomi 12t Pro tabii ki de, 120W şarj 5000MAH 200MP 12 GB RAM IMEI kayıtlı satıyorlar.

Kardeş illîde Samsung diyorsan lafım yok ama başka cihaz arıyorsan sana önerim Redmi Note 10 Pro. Ben şu an kullanıyorum çok iyi cihaz. Özellikle ekranı çok iyi 120Hz yenileme hızı var ve AMOLED ekran. RAM konusuna gelirsek 6 ve 8 olmak üzere 2 seçenek var. Ben 8 olanını kullanıyorum. Pil konusu eğer çok oyun oynayacaksan 1 gün dayanır. Ben pek oynamıyorum 2 gün yetiyor. Kamera 108MP güzel bir kamerası var gece görüş, süper makro, ağır ve hızlı çekim, Pro kamera, portre, belgeler vb... Birçok modu var. Eğer oyun için alacaksan alma çünkü fiyat performans cihazı. Ama oyunda oynatıyor tabii ki. Örneğin yeni çıkan truckers of europe 3 oyununu orta grafiklerde akıcı bir şekilde açıyor. Ultra açmayı denemedim ama kasacağını düşünmüyorum. Oyun oynarken biraz ısıyı hissediyorsun tek o sıkıntısı var. Küçük bir telefon fanı işini görebilir.
Link : Redmi Note 10 Pro (8 GB / 128 GB)

Kaçak Xiaomi 12t Pro tabii ki de, 120W şarj 5000MAH 200MP 12 GB RAM IMEI kayıtlı satıyorlar.

Kaçak devri bitti kardeşim benim dayım yurt dışında şu an kullandığım cihazı o gönderdi son gün ucu ucuna yetiştirdik. Artık yeni yasa çıktı herkes yurt dışından 1 telefon getirebiliyor eğer başka bir cihaz görürlerse el koyuyorlar. Firma olman gerek getirtmek için.

Neden Xiaomi almasın? Samsung'da soğutma sistemi, hızlı şarj ve saymadigim birkaç özellik yok.

Yanlış bilmiyorsam hızlı şarj özelliği bulunmakta soğutma sistemi gibi bir sıkıntım yok pek oyun oynamak için kullanmayacağım telefon kasasında da sadelikten yanayım o yüzden A52 biraz daha gözüme çarptı fakat diğer telefonlara diğer modellere da bakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı