Android Telefon Önerisi

Bunların içerisinde M8'i çok beğeniyorum; ancak ben de diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim LG G4 sanki daha mantıklı gibi

G4 al tasarımı boş ver olmadı Zenfone2 al üstü sende kalsın. Deri kaplama alma alıyorsan o zaman. Çünkü açıkça söyleyeyim sana Htc öneren varsa açıkça teknolojiden uzak dursun diyorum. G4 yukarıdaki seçeneklerinin hepsini ezecektir sana öneren kardeşlerini dinle sen. ;)

Lg g4 boşa önerilmiyor kardeşim merak etme. Benim bütçem de seninkiyle aynı bende çok karar verememiştim. Lg G4 almaya karar verdim 1 ay içerisinde almayı planlıyorum. Not 4 le çok karşılaştırılıyor bence G4 tasarımı çok hoş. Aklımda m 5 de yok değil hani kamerası çok iyi performans olarak orta üst sınıf 5.1 lede sorunlar kaldırılmış. Bazı revizyonların da sıkıntı olduğu söyleniyor. Vatandan alacağım için arada 400 lira fark var. 400 lira fark verip g4 almaya değer mi tamda ben o noktadayım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı