Android telefon önerisi

Mesutcan24

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, anneme telefon bakıyoruz. Kriterlerimiz aşağıdaki gibi:
Kamerası çok iyi olacak.
Ekran OLED ve çözünürlüğü yüksek, üst düzey kaliteli olacak.
Bataryası ortalama / ortalamadan yüksek olacak.
Ve işlemci ile mi alakalı RAM ile mi bilmiyorum ama telefon donmasın yani. Takılmalar olmasın.
Bütçe önemli değil.

Ocak ayında S26 Ultra'lar ocak şubat 2026 gibi tanıtılacak diye duydum. Beklemeye değer mi? Annemin şu anki telefonu biraz sıkıntılı sabrı tükendi sanırım o yüzden soruyorum.

iPhone önermeyiniz.

Merhaba, anneme telefon bakıyoruz. Kriterlerimiz aşağıdaki gibi:
Kamerası çok iyi olacak.
Ekran OLED ve çözünürlüğü yüksek, üst düzey kaliteli olacak.
Bataryası ortalama / ortalamadan yüksek olacak.
Ve işlemci ile mi alakalı RAM ile mi bilmiyorum ama telefon donmasın yani. Takılmalar olmasın.
Bütçe önemli değil.

Ocak ayında S26 Ultra'lar ocak şubat 2026 gibi tanıtılacak diye duydum. Beklemeye değer mi? Annemin şu anki telefonu biraz sıkıntılı sabrı tükendi sanırım o yüzden soruyorum.

iPhone önermeyiniz.

Samsung OLED panel üretmiyor AMOLED panel kullanıyor bütceniz nedir?

S25Ultra olabilir S26ultrada olabilir bence 2ay beklemeye değer aciliyeti yoksa katlanan telefonlar aslında bir bayana çok zarif olabilecek telefonlar ama biraz daha gelişmesi lazım.

Şu an Z4 flip kullanıyor. Ön kamerası bozuk, ekranında da yeşil çizgi var, bir önceki sefer ekran hasarında basit bir tamire 14000 TL istemişlerdi ve kılıf bulamıyordu telefonuna kadın. Bu yüzden bir daha katlanan telefon istemiyorum dedi yoksa fold serisini önerecektim.

S25Ultra çok sert görünümlü sert geçişli büyük bir telefon eğer çok büyük olmasını istemezseniz bence farklı şeyler düşünebilirsiniz.

iPhone istemem demişsiniz ama bence iPhone 17 vs alabilirsiniz S25 çok kaba telefon.

S25ultra*

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı