Android Telefon Önerisi

İnançD

Centipat
Arkadaşlar yakın zamanda eski cihazım olan iPhone 6'yı değiştirmeyi düşünüyorum.
Telefonun yavaşlaması, 16 GB olup dışarıdan hafıza kartı takılamaması telefonu değiştirmek istememdeki ana etkenler.
Sizden ricam bana orta segment ve üst segment aralığında modeller önermeniz.
Şimdiden teşekkürler ☺

Bu fiyata bu üründen daha iyisini alamazsınız. Orta-üst segment aralığındaki telefonların fiyatları ortalama 4000 ₺'yi bulmuş durumda. Bu fiyata bu telefon kaçmaz.

3000-4000 civarına çıkabilirim,fakat fiyat performans odaklı daha ucuz modellere de hayır diyemem :)
Bütçe belirtirseniz öneri yapabilirim.

Bütçeniz yetiyorsa LG G7 ve Xiaomi Redmi Note 7 bakabilirsiniz.

LG G7 pil hariç neredeyse tüm konularda 4000 TL kadar olan telefonların çoğunda önde.

İster istemez Asus marka cihazlara karşı bir ön yargım oluşuyor.
Samsung A serisinin de tasarımını çok beğendiğim söylenemez.
Sizce Samsung Galaxy S8 nasıl ? 3000tl civarı bir fiyatı var.

Arkadaşlar yakın zamanda eski cihazım olan iPhone 6'yı değiştirmeyi düşünüyorum.
Telefonun yavaşlaması, 16 GB olup dışarıdan hafıza kartı takılamaması telefonu değiştirmek istememdeki ana etkenler.
Sizden ricam bana orta segment ve üst segment aralığında modeller önermeniz.
Şimdiden teşekkürler ☺
Buyurun;
Mate 10 Pro

Xioami Mi 8 Pro

Xioami Mi 9T

Mate 10 Pro bu fiyata düşmüşken kesinlikle alınır ama beni asıl önerdiğim model One Plus 6

4000Tl ve yakınında ise P20 Pro kesinlikle alınacak modeller arasında ama yerinizde olsam One Plus 6 alırdım.

bütçe belirtmemişiniz ama, 2500tl'ye en iyi yararlanabiliceğiniz telefon huwaei mate 20lite'dır, tavisye ederim ben kullanıyorum, hasassiyeti, el verdiği his,ekran büyüklüğü,klavye büyüklüğü,perfonması (kamere,fps vs..) gerçekten çok iyi fiyatına göre. 2500tl'ye huwaei mate 20lite tavsiye ederim.
Buyurun;
Mate 10 Pro

Xioami Mi 8 Pro

Xioami Mi 9T

Mate 10 Pro bu fiyata düşmüşken kesinlikle alınır ama beni asıl önerdiğim model One Plus 6

4000Tl ve yakınında ise P20 Pro kesinlikle alınacak modeller arasında ama yerinizde olsam One Plus 6 alırdım.
mate 10 pro almak yerine mate 20lite aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı