Android Telefon Önerisi

Önerdiğim Redmi 7 en iyisi. Günlük kullanım için çok uygun ve 4000 Mah bataryası rahat 1 gün götürür.
Hocam maksimum bütçe 800 TL ve şarj konusunda Nokia 2 daha sağlam gibi duruyor. Daha az güç tüketmesi ve ayni kapasitedeki pil ile daha rahat olacağını düşünüyorum.

Pili ne kadar gidiyor tam test etmedim çünkü telefon benim değil. Ama kullandım. Zaten kullanan kişi Facebook ve Youtube kullanıyor, fotoğraf çekiyor. Ben telefonu elime aldığım zaman sorun yaşamıyorum. Yani o kadar kullanımdan sonra kasma donma yok. Pili ise iyi gidiyor diye hatırlıyorum.

Teşekkürler hocam. Ana önceliğimiz pil. İşe gittiğinde kenarda köşede bıraktığında geri geldiğinde telefon kapanmamış olsun yeter diyoruz. Çok fazla bir beklentimiz yok telefondan. Eğer bir iki gün sıkıntısız çıkarıyorsa bizim için ideal. Hocam bir de bir sorum var. Dün bir kaç sitede dolaşırken bir kaç yorumla karşılaştım. Telefon arayüzde dahi çok fazla donma yapıyor diyen bir kaç kişi olmuş. Yorumların %5 i falan böyle. Çok küçük bir oran ama insanın kafasını karıştırıyor yinede. Böyle bir şikayetiniz oldu mu hiç?

Hayır olmadı. Hatta çok akıcıydı beni şaşırttı. Pil ömrü hakkında maalesef bir şey hatırlamıyorum.

Hayır olmadı. Hatta çok akıcıydı beni şaşırttı. Pil ömrü hakkında maalesef bir şey hatırlamıyorum.
Çok sağ olasın hocam. Büyük ihtimalle bu telefonu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…