Android Telefon Tavsiyesi

Arkadaşım merhaba tekrar. Biraz geç yazıyorum nedenini anlamadığım bir ceza aldım ve sana cevap yazamadım.
Tercihimi M9'dan yana kullandım. Bugün 2. günüm. Her şey olumlu şu an. S6'nın ön görünümü bana çok standart geldi ve şu sıralar yazılımsal sorunlarla baş etmeye çalıştığını, aşırı ısındığını ve kullanıcıların 3G'yi kapatıp açamadıklarını duydum.

S6 ısınıyor diye gidip en fazla ısınan işlemciyi barındıran HTC ONE M9'u alman garip olmuş açıkçası.

S6 ısınıyor diye gidip en fazla ısınan işlemciyi barındıran HTC ONE M9'u alman garip olmuş açıkçası.
S6'nın sıcaklığının nedeni yazılımsal. Bunu ifade etmek istedim.. HTC'nin S6'dan daha sıcak çalıştığını biliyorum.
M9'dan önceki telefonum Xperia Z idi. Ve rahatlıkla diyebilirim ki M9, Z'den az ısınıyor. Telefon kullanım yoğunluğu oyunlar olmayan bir insanım. Bu sebeple seçimimi garipsemeniz yersiz. Ben telefonumdan ve seçimimden memnunum. Testlerde 1-1.5 derece bir fark var M9 ve rakipleri arasında. Benim için ılığın üstü herhangi bir sıcaklık(el yakacak seviyede olmadıkça) aynıdır. Malzeme kalitesinin premiumluğunu günün 8 saati elinizde tuttuğunuz bir nesnede hissetmek 1 derece fazla sıcaklığa değer. Ve bence aradaki fiyat farkına da.

Yazılımsal bir problem düzeltilebilir fakat donanımsal bir problem düzeltilemez, bunu da göz önünde bulundurmak faydalı olacaktır. HTC, bu hatasının farkında. Hatta yazılım güncellemesi ile işlemci frekansını sabit olarak geriye çektiği bile görüldü. Performans testlerine aldanmamak lazım. Uzun süre oyun oynanıldığında, işlemci frekansını düşürüyor, haliyle performans sorunu ortaya çıkıyor. HTC bu hatasını da M9+ ile MTK işlemci kullanarak telafi etmeye çalıştı fakat buna telafi denilirse.
Gidip iade et demiyorum zaten, güzel telefon. Güle güle kullan.

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın :) Ben olsam size M9+'ı önerirdim ancak tercihiniz yine gayet güzel bir telefon. Yoğun bir kullanımda illa ki ısınacaktır her telefon ve sizin telefonunuzun daha fazla ısınması da normal biliyorsunuz. Hangi telefonu aldığınız değil benim için önemli olan, asıl olay içinizin rahat olup olmaması. İçiniz rahatsa ve yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)

Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın :) Ben olsam size M9+'ı önerirdim ancak tercihiniz yine gayet güzel bir telefon. Yoğun bir kullanımda illa ki ısınacaktır her telefon ve sizin telefonunuzun daha fazla ısınması da normal biliyorsunuz. Hangi telefonu aldığınız değil benim için önemli olan, asıl olay içinizin rahat olup olmaması. İçiniz rahatsa ve yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)
Teşekkür ederim arkadaşım. İkimizin telefonu da piyasanın en iyileri sorunsuz kazasız kullanırız umarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı