D
deepdark0
Ziyaretçi
S6 iyi bir seçim olur. Seni pişman etmez. Alternatif olarak Note 4 düşünmeni tavsiye ederim.
Sağ olun. Sammobile sitesinden baktım da 5.1.1 sürümü şu an Fransa için var sadece. Telefonu alır almaz kendisi de 150MB'lık bir güncelleme yaptı ancak 5.0.2 sürümünde halen. Umarım yeni sürüm kısa sürede bütün bölgelere yayılır. Sizinle gelecek iyileştirmeleri paylaşmak istiyorumHayırlı olsun doğru tercihi yapmışsınız.
Resmi Fransa ROM'unda 5.1.1 varsa siz de yükleyebilirsiniz. Garantiye zarar veren bir işlem değil.Sağ olun. Sammobile sitesinden baktım da 5.1.1 sürümü şu an Fransa için var sadece. Telefonu alır almaz kendisi de 150MB'lık bir güncelleme yaptı ancak 5.0.2 sürümünde halen. Umarım yeni sürüm kısa sürede bütün bölgelere yayılır. Sizinle gelecek iyileştirmeleri paylaşmak istiyorum![]()
Hocam arkadaş telefonu aldı zatenXperia Z3 Compact da bakılabilir 720p ekranı ile tam bir performans canavarı. Sony, pil ömrü, güncelleme desteği ve suya dayanıklılığı ile tanınıyor.
Merhaba büyük ihtimal aynı kaderi paylaşacağız. Ben de htc one m9 u çok istesem de optic imaj sabitleme olmadığı için ve aşırı ısındığı söylendiği için m9 yerine s6 yı tercih etmeye yakınım.
Tamam cam ve metali iyi işledi samsung ancak iskelet olarak hala bilindik samsung telefonları o biraz itiyor beni açıkçası... konuşurken ya da ekran açıkken cihaz ısınıyor mu ısı tecrübenizi paylaşın lütfen benim için önemli çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.