Android Telefon Tavsiyesi

Arkadaşlar biraz önce telefonumu aldım şu an evdeyim. Galaxy S6 32GB Gold sürümünü aldım. Telefon gerçekten çok güzel. Vodafone'dan aldığım için yanından fazladan aksesuar olarak kablosuz şarj standı verdiler ve gerçekten hoşuma gitti. Bir sonraki mesajımda deneyimlerimi ve güncelleme gelmiş ise telefonun stabilitesini kontrol edip size bilgi vereceğim. Önerileriniz için çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun doğru tercihi yapmışsınız.
Sağ olun. Sammobile sitesinden baktım da 5.1.1 sürümü şu an Fransa için var sadece. Telefonu alır almaz kendisi de 150MB'lık bir güncelleme yaptı ancak 5.0.2 sürümünde halen. Umarım yeni sürüm kısa sürede bütün bölgelere yayılır. Sizinle gelecek iyileştirmeleri paylaşmak istiyorum :)

Sağ olun. Sammobile sitesinden baktım da 5.1.1 sürümü şu an Fransa için var sadece. Telefonu alır almaz kendisi de 150MB'lık bir güncelleme yaptı ancak 5.0.2 sürümünde halen. Umarım yeni sürüm kısa sürede bütün bölgelere yayılır. Sizinle gelecek iyileştirmeleri paylaşmak istiyorum :)
Resmi Fransa ROM'unda 5.1.1 varsa siz de yükleyebilirsiniz. Garantiye zarar veren bir işlem değil.

Merhaba büyük ihtimal aynı kaderi paylaşacağız. Ben de htc one m9 u çok istesem de optic imaj sabitleme olmadığı için ve aşırı ısındığı söylendiği için m9 yerine s6 yı tercih etmeye yakınım.
Tamam cam ve metali iyi işledi samsung ancak iskelet olarak hala bilindik samsung telefonları o biraz itiyor beni açıkçası... konuşurken ya da ekran açıkken cihaz ısınıyor mu ısı tecrübenizi paylaşın lütfen benim için önemli çünkü.

Merhaba büyük ihtimal aynı kaderi paylaşacağız. Ben de htc one m9 u çok istesem de optic imaj sabitleme olmadığı için ve aşırı ısındığı söylendiği için m9 yerine s6 yı tercih etmeye yakınım.
Tamam cam ve metali iyi işledi samsung ancak iskelet olarak hala bilindik samsung telefonları o biraz itiyor beni açıkçası... konuşurken ya da ekran açıkken cihaz ısınıyor mu ısı tecrübenizi paylaşın lütfen benim için önemli çünkü.

M9 gibi cihazları hiç deneyim etmedim ancak S6 ile elinizi yakacak kadar bir ısınma söz konusu değil benim için. İnternette dolaştım biraz daha sonra Youtube'dan video izledim, Arkadaşlarla Whatsapp'dan mesajlaştım daha sonra da Asphalt 8 de iki adet yarış yaptım ancak telefonu elimden bırakacak gibi bir ısınma hissetmedim. Daha doğrusu olması gereken kadar ısındı. Ben zaten Galaxy S3 tecrübemden sonra Samsung'a ait herhangi bir telefonu almayı kesinlikle düşünmüyordum ancak bu telefon önyargılarımı kırdı gerçekten. Halen 5.1.1 sürümünün Türkiye'ye yayımlanmamasına rağmen herhangi bir sorun, takılmayla da karşılaşmadım.

Tasarım konusuna gelecek olursak da gerçekten daha önce deneyim etmediğim gibi desem yalan olmaz. Arkasının cam olması dolayısıyla telefonu biraz daha özenli bir şekilde tutmanız gerekiyor ve düz bir zemine koymanız da şart çünkü kayıyor. Elinizde çok fazla kaymasa bile yine de dikkatli kullanmanızı istiyor sanki arka cam. Diğer Samsung telefonlarına göre en sağlam telefon bu olsa gerek. Ön ve arka camları Gorilla Glass 4 ve çerçevesi metal. Bana çok sağlam bir izlenim verdi.

Benim de gönlüm en başta One M9 gibi cihazlardaydı ancak her yerde ısınma sorunları incelemelerde yazılıyor. Ayrıca Snapdragon 810 işlemcinin çok fazla ısınmasının bir dezavantajı da ısındıktan sonra işlemcisinin saat hızını vs. düşürmesi ve bunun sonucunda da 810'dan tam olarak yararlanamıyorsunuz. Ben ne kadar çok fazla oyun vs. oynamasam da performansa çok önem veriyorum. Ayrıca daha önce telefonda hiçbir şey yapmadan bile ısınan bir telefon kullandığım için bu sefer hiç yaşamamak istedim bu tip sorunları ve biraz da bu yüzden aldım bu telefonu. Yaz aylarında olduğumuz için bazen dışarıda daha fazla ısınabiliyor buna pek bir şey diyemiyorum ancak daha hiç rahatsız edici bir seviyeye gelmedi. Biraz Önce de Modern Combat 5'i yaklaşık 20 dakika boyunca oynadım. Telefon bir süre sonra biraz ısındı ancak oynarken rahatsız etmedi. Zaten performansta tek bir takılma dahi yok. Oyunu kapadıktan hemen sonra sıcaklığını hızlı bir şekilde düşürüyor ve hemen hemen 2 dakika sonra hiçbir ısınma kalmadı.

5.1.1 sürümü gelmeden önce pek bir test yapmak istemiyorum ancak eğer isterseniz bu sürümde de yapıp gelecek sürümde de yaparak karşılaştırma yapabiliriz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı