Android telefon tavsiyesi

Bütçe
15000 (+/-1500)
Hocam telefonu babam hediye olarak alacak bana kendisi Xiaomi fanı ikna edemiyorum S21 FE'ye nasıl ikna ederim. Tutturdu "Xiaomi 12 Lite hem daha uygun fiyatlı hem kutu içeriği de var hızlıda kamerasıda güzel hızlı şarjı da var ben hediye almıyor muyum sonuçta karışma." Diyor

@542072 @Erenk1905 @429065

Hocam telefonu babam hediye olarak alacak bana kendisi Xiaomi fanı ikna edemiyorum S21 FE'ye nasıl ikna ederim. Tutturdu "Xiaomi 12 Lite hem daha uygun fiyatlı hem kutu içeriği de var hızlıda kamerasıda güzel hızlı şarjı da var ben hediye almıyor muyum sonuçta karışma." Diyor

Kamerası mı güzel :D ?? Yazılım görmemiş arkadaşın sanırım. Ayrıca bırak ne isterse alsın keyfi bilir. Zaman ilerledikçe pişman olacak. O zaman siz dersiniz ben sana bunu alalım dedim diye.

@281746
- S21 FE kamerasında OIS var, 12 Lite'da yok.
- 12 Lite fotoğraf çekimlerinde renk doğruluğu çok zayıf.
- Gece çekimlerinde 12 Lite resmen çuvallıyor. Vasat fotoğraflar.
- One UI arayüzü, MIUI'dan çok daha stabil.
- 12 Lite ön kamerada EIS yok, S21 FE'de var.
- Exynos 2100 amiral gemisi düzeyinde iken SD 778G orta segment bir işlemci.
- S21 FE, çerçevesi metal olduğu için daha premium hissettiriyor.

Hocam telefonu babam hediye olarak alacak bana kendisi Xiaomi fanı ikna edemiyorum S21 FE'ye nasıl ikna ederim. Tutturdu "Xiaomi 12 Lite hem daha uygun fiyatlı hem kutu içeriği de var hızlıda kamerasıda güzel hızlı şarjı da var ben hediye almıyor muyum sonuçta karışma." diyor.

Xiaomi ve iyi kamera?🤣🤣🤣🤣🤣 S21 FE kamerada Xiaomi 12 Lite'ı tokat manyağı yapar.

Kamerası mı güzel :D ?? Yazılım görmemiş arkadaşın sanırım. Ayrıca bırak ne isterse alsın keyfi bilir. Zaman ilerledikçe pişman olacak. O zaman siz dersiniz ben sana bunu alalım dedim diye.
Arkadaşım değil babam. Telefonu ben kullanacağım için ben pişman olacağım maalesef he 12 Lite kötü değil ama 2.5k daha koyup S21Fe almak daha mantıklı ama anlatamıyorum.

@281746
- S21 FE kamerasında OIS var, 12 Lite'da yok.
- 12 Lite fotoğraf çekimlerinde renk doğruluğu çok zayıf.
- Gece çekimlerinde 12 Lite resmen çuvallıyor. Vasat fotoğraflar.
- One UI arayüzü, MIUI'dan çok daha stabil.
- 12 Lite ön kamerada EIS yok, S21 FE'de var.
- Exynos 2100 amiral gemisi düzeyinde iken SD 778G orta segment bir işlemci.
- S21 FE, çerçevesi metal olduğu için daha premium hissettiriyor.

Kamera hakkında bu sorunları saymaya gerek yok. Direkt olarak yazılımı berbat demek bile yeterli. Öyle bir marka.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı