Android telefon verilerinin aktarımı için program tavsiyesi

Daha fazla  
Android telefonlarda aktarım için program kullanan var mı? iPhone için eskisini yenisine i-tunes ile birebir aktarabiliyorum Android için de böyle bir işlem yapılıyor mu merak ettim. Kendi telefonumda çok sorun değil bildiğim fotoğraf ve dosya yedeklerimi alıp yenisine atıyorum yalnız yeni telefon alıp yanıma gelen eş-dost için tek tek uğraşmaya pek vakit olmuyor. Bu sebeple varsa bir programla yoksa telefon kendi özelinde de böyle bir işlem yapılıyorsa nasıl yapılır? Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Smart Switch var.

Kurulacak telefonda Smart Switchle aktarmayı seçiyorsunuz diğer telefonda da onu indirip atıyor direkt. Dosyalardan yüklü uygulamaalara kadar hepsini atıyor.
Geçenlerde Samsung telefon aktarırken bu programı kurdurup yaptırmıştı evet. Samsung dışında her markada kullanılıyor mu acaba?

Android telefonlarda aktarım için program kullanan var mı? iPhone için eskisini yenisine i-tunes ile birebir aktarabiliyorum Android için de böyle bir işlem yapılıyor mu merak ettim. Kendi telefonumda çok sorun değil bildiğim fotoğraf ve dosya yedeklerimi alıp yenisine atıyorum yalnız yeni telefon alıp yanıma gelen eş-dost için tek tek uğraşmaya pek vakit olmuyor. Bu sebeple varsa bir programla yoksa telefon kendi özelinde de böyle bir işlem yapılıyorsa nasıl yapılır? Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Android telefonunu sıfırladığınız zaman, Google size "bilgileri aktarmak istiyor musunuz?" diye sorar. Oradan "evet" seçeneğine basarak önemli bilgileri aktarabilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı