Android telefon yerine iPhone 5s alınabilir mi?

Bastago

Hectopat
Daha fazla  
Android herhangi bir 1500-2000 liralık telefon (s5 falan) yerine iphone 5s almalı mıyım? Telefon konusuna çok hakim değilim o yüzden soruyorum.

Önceliklerin ne ?
Zengin görüneyim diyorsan iphone al.
Aynı fiyata daha yüksek ram , bellek vs. istiyorsan Android tabanlılardan bir tercih yap.
Ör: Paran yeterse S6 al.

Zengin görünmek istemiyorum fakat etrafımda çok fazla iphone tavsiye eden var. Önceliklerim oyun oynayabilmek hearthstone'u falan oynayabilmek istiyorum. Aynı zamanda hızlı çalışmasını bana zorluk çıkarmamasını istemiyorum rootlamıycam çünkü. 4 yıl falan kullanmayı düşünüyorum bu telefonu o yüzden güzel olması gerek şimdiden teşekkürler. Etrafımda gerçekten çok iphone tavsiye eden var o yüzden arada kaldım.

Yani kısacası önceliğim görüntü değil performans.

Zengin görünmek istemiyorum fakat etrafımda çok fazla iphone tavsiye eden var. Önceliklerim oyun oynayabilmek hearthstone'u falan oynayabilmek istiyorum. Aynı zamanda hızlı çalışmasını bana zorluk çıkarmamasını istemiyorum rootlamıycam çünkü. 4 yıl falan kullanmayı düşünüyorum bu telefonu o yüzden güzel olması gerek şimdiden teşekkürler. Etrafımda gerçekten çok iphone tavsiye eden var o yüzden arada kaldım.

Yani kısacası önceliğim görüntü değil performans.
Öncelikle performansa bakacak olursak gerçekten çok iyi cihaz. 4 yıl kullanacağım diyorsan kesinlikle iPhone'a yönelmelisin. Oyunlarda paranın hakkını çok iyi verecektir. Tek elle kullanılacak güzel bir cihaz. Tahminimce iOS 10, 11'i alacaktır. Ram'i az 1 GB çok sorun teşkil etmiyor ama bazen sinir ettiği de olabiliyor. 5S'te çok şikayet olmamıştı. 5S'i alabilirsin 4-5 yıl kullanmak için.

1GB ram ile ileride oyun falan oynayamasın. İphone garantisi bittikten sonra sorun çıkarırsa bir telefon parasına tamir ettirmek zorunda kalırsın. Tabiki karar yine senin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı