Android telefona aynı uygulamanın farklı sürümlerini kurmak

170553

Kilopat
Arkadaşlar başlık pek açıklayıcı olmadı. Bir uygulamanın iki farklı sürümü var. Örneğin v1.0 ve v2.0. Ben bu iki sürümü de telefonumda kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Telefonumda root izni mev

Lucky Patcher ile sistem genelinde imza onayını (signature verification) kapatabilirsiniz. Xposed gerektirir. Bu sayede aynı paket adına ve aynı imzaya sahip uygulamaları üst üste kurabilirsiniz. Böylece aynı uygulamanın 4-5 farklı sürümünü kullandığım olmuştu.

Alternatif bir çözüm de piyasadaki "uygulama klonlama" uygulamalarını kullanmak.

Lucky Patcher ile sistem genelinde imza onayını (signature verification) kapatabilirsiniz. Xposed gerektirir. Bu sayede aynı paket adına ve aynı imzaya sahip uygulamaları üst üste kurabilirsiniz. Böylece aynı uygulamanın 4-5 farklı sürümünü kullandığım olmuştu.

Alternatif bir çözüm de piyasadaki "uygulama klonlama" uygulamalarını kullanmak.

Kanka yardımcı olabilir misin bana?

Örneğin 1.0 sürümünü kurun, onu klonlayın. Orijinal 1.0 sürümünü silin. Sonra da 2.0 sürümünü kurun. Elinizde klon 1.0 ve 2.0 olur.
Klonladığımız sürümü silince klon da siliniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı