Android telefonda Bluetooth'u ayırmak mümkün mü?

Daha fazla  
Selam, elimde Bluetooth'dan gelen sesi AUX'a aktaran bir aygıt var. Arabamın radyosunda telefon bağlama olmadığı için böyle bir aygıt kullanıyorum. Lakin küçük bir sorunu var, telefona arama gelince ses Bluetooth'a bağlı olduğu için mecburen telefon hoparlörüne almak zorunda kalıyorum. Bluetooth'dan sesi AUX'a verip telefon mikrofonunu kullanabileceğim bir yöntem var mıdır? İyi Sosyaller!

Anladığım kadarıyla siz sesin aygıtdan değil Bluetooth'dan geldiğini düşünüyorsunuz cihazda Bluetooth olsa bile yine de siz onu kullanmıyorsunuz dolayısıyla bunun Bluetooth'la alakası yok sorunuz yanlış.
.
Küçük sorununuzun ne olduğunu tam anlamadım.
Telefona arama gelince ses Bluetooth'a bağlı olduğu için mecburen telefon hoparlörüne almak zorunda kalıyorum.
.
Eğer ki doğru anladıysam siz arama zamanı aramayı mecburen hoperlöre almak zorunda kalıyorsunuz (doğrusu zorunda kalmıyorsunuz telefon kendisi alıyor diye düşünüyorum).
.
Hatam varsa düzeltin lütfen çünkü anladığımdan emin değilim. Buna göre size cevap vereyim.

Anladığım kadarıyla siz sesin aygıtdan değil Bluetooth'dan geldiğini düşünüyorsunuz cihazda Bluetooth olsa bile yine de siz onu kullanmıyorsunuz dolayısıyla bunun Bluetooth'la alakası yok sorunuz yanlış.

Küçük sorununuzun ne olduğunu tam anlamadım.
Telefona arama gelince ses Bluetooth'a bağlı olduğu için mecburen telefon hoparlörüne almak zorunda kalıyorum.

Eğer ki doğru anladıysam siz arama zamanı aramayı mecburen hoperlöre almak zorunda kalıyorsunuz (doğrusu zorunda kalmıyorsunuz telefon kendisi alıyor diye düşünüyorum).

Hatam varsa düzeltin lütfen çünkü anladığımdan emin değilim. Buna göre size cevap vereyim.

Bluetooth yalnızca telefondan gelen sesleri alıyor, yani mesela telefon araması gelince ses Bluetooth'dayken ben karşıdakinin sesini alabiliyorum fakat karşıdaki benim sesimi alamıyor çünkü kullandığım aygıtın mikrofonu yok. Bende ses çıkışını Bluetooth'a versin ama ses girişini telefon mikrofonundan alsın diyorum. Bunun bir yöntemi var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı