4 497322 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.226 Çözümler 9 27 Aralık 2023 #1 Samsung kullanıyorum, calistirabilecek bir uygulama ya da yöntem var mı?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.463 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #2 Hayır çalıştıramazsınız. İşletim sistemi maalesef buna müsaade etmiyor. Ama bunu yapmanızı sağlayan emülatörler var diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Hayır çalıştıramazsınız. İşletim sistemi maalesef buna müsaade etmiyor. Ama bunu yapmanızı sağlayan emülatörler var diye biliyorum.
Macnoddle Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 514 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #3 KafadanKontak dedi: Hayır çalıştıramazsınız. İşletim sistemi maalesef buna müsaade etmiyor. Ama bunu yapmanızı sağlayan emülatörler var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki neden müsaade etmiyor merak ettim. Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Hayır çalıştıramazsınız. İşletim sistemi maalesef buna müsaade etmiyor. Ama bunu yapmanızı sağlayan emülatörler var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki neden müsaade etmiyor merak ettim.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 27 Aralık 2023 #4 Macnoddle dedi: Peki neden müsaade etmiyor merak ettim. Genişletmek için tıkla... Paket yönetcisi APK için tasarlanmış. Biri Windows biri Android, çok ayrı işletim sistemleri. Artı 0 Eksi
Macnoddle dedi: Peki neden müsaade etmiyor merak ettim. Genişletmek için tıkla... Paket yönetcisi APK için tasarlanmış. Biri Windows biri Android, çok ayrı işletim sistemleri.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #5 Macnoddle dedi: Peki neden müsaade etmiyor merak ettim. Genişletmek için tıkla... Çünkü exe uzantısı Microsoft Windows işletim sistemlerinde çalıştırılabilir bir uygulama. Global bir uygulama uzantısı değil. Artı 0 Eksi
Macnoddle dedi: Peki neden müsaade etmiyor merak ettim. Genişletmek için tıkla... Çünkü exe uzantısı Microsoft Windows işletim sistemlerinde çalıştırılabilir bir uygulama. Global bir uygulama uzantısı değil.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.187 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 27 Aralık 2023 #6 Android için Wine var onu deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi