Android telefonda indirilen klasöründeki dosyalar silinmiyor

Makaleler
2
Sifir Tolerans adlı bu iki dosya nedir, neden silinmiyor bilginiz var mı?

Screenshot_2019-01-27-13-21-47.png

@Sacredkagawa siz de de mi aynı sorun var var ise root atıp SD maid uygulaması ile sildim. Yalnız dosya önemli konumda ise silmeye çalışmayın benim bu konudaki dosya ne açılıyordu ne siliniyordu ve download klasörü altında idi. Root atmadan da silinebilir belki.
Ne kadar teşekkür etsem size az kalır root atmadan denedim ve silindi. Çok sağolun mesajımı cevaplamanız ayrı çözüm sunmanız ayrı beni mutlu etti. Baya bi hayır duası ediyorum size sonsuz teşekkürler ediyorum iyi forumlar 😊

Ne kadar teşekkür etsem size az kalır root atmadan denedim ve silindi. Çok sağ olun mesajımı cevaplamanız ayrı çözüm sunmanız ayrı beni mutlu etti. Baya bir hayır duası ediyorum size sonsuz teşekkürler ediyorum iyi forumlar 😊

Yardımcı olduysam ne mutlu sizde de mi konudaki görsel gibi sorun yaşıyordunuz.
rambo ve anastasia olmaya çalışmayın ile başlıyor ve bu da biraz kısmı;
Organizasyonlarda rambo ya da anastasia olmaya kalkarsanız, ancak yükünüzü arttırırsınız.

Organizasyonunuzu rambolar ya da anastasialar üzerine kurmaya kalkan bir yöneticiyseniz de, işinizi doğru yapmıyorsunuzdur.

Herkese rambo-anastasia görevi yüklenen organizasyonlar bireysellikten öteye gidemeyen, kişilerin başarıları üzerine kurulu, “tek kişilik gösteri” haline gelen, bu anlamda da başarının tesadüflere mahkum olduğu organizasyonlar olarak kalacaktır.

Rambo sadece bir film kahramanı, anastasia da romen panayırında her işe koşmaktan başka şansı olmayan yetenekli bir kızdır.
Bilgileri de birbirimizle paylaşsak dünya çok daha iyi bir hale olabilir. Size yardımcı olduysam bana ne mutlu bu arada sizi de iyi forumlar.

Son düzenleme:
Ben telefonu rootlayıp silmeyi denediğim zaman silmişti.
Knk o nasıl oluyor bende şu şekil oluyor ve files, kendi dosya uygulamam dışında hiç bir yerde gözükmüyor root yapılacaksa anlatır mısın

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-22-01-49-19-651_com.google.android.apps.nbu.files.jpg
    Screenshot_2023-06-22-01-49-19-651_com.google.android.apps.nbu.files.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 76
Kanka o nasıl oluyor bende şu şekil oluyor ve files, kendi dosya uygulamam dışında hiçbir yerde gözükmüyor root yapılacaksa anlatır mısın?

Root atma olayı telefondan telefona değişen bir şey. Root atarken dikkatli olunması gerekiyor. Bunun için ayrı konu açmak daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı