- Makaleler
- 2
Sifir Tolerans adlı bu iki dosya nedir, neden silinmiyor bilginiz var mı?
Ne kadar teşekkür etsem size az kalır root atmadan denedim ve silindi. Çok sağolun mesajımı cevaplamanız ayrı çözüm sunmanız ayrı beni mutlu etti. Baya bi hayır duası ediyorum size sonsuz teşekkürler ediyorum iyi forumlar@Sacredkagawa siz de de mi aynı sorun var var ise root atıp SD maid uygulaması ile sildim. Yalnız dosya önemli konumda ise silmeye çalışmayın benim bu konudaki dosya ne açılıyordu ne siliniyordu ve download klasörü altında idi. Root atmadan da silinebilir belki.
Ne kadar teşekkür etsem size az kalır root atmadan denedim ve silindi. Çok sağ olun mesajımı cevaplamanız ayrı çözüm sunmanız ayrı beni mutlu etti. Baya bir hayır duası ediyorum size sonsuz teşekkürler ediyorum iyi forumlar![]()
Ya kanki şu an aynı problem bende de var. Sen bi' uygulama önermiştin SD maid diye indirdim oradan da silinmiyor, yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Knk o nasıl oluyor bende şu şekil oluyor ve files, kendi dosya uygulamam dışında hiç bir yerde gözükmüyor root yapılacaksa anlatır mısınBen telefonu rootlayıp silmeyi denediğim zaman silmişti.
Kanka o nasıl oluyor bende şu şekil oluyor ve files, kendi dosya uygulamam dışında hiçbir yerde gözükmüyor root yapılacaksa anlatır mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.