Android telefonda profesyonel kamera uygulaması önerisi

392450

Hectopat
Makaleler
1
Artık kameramı yanımda taşımak vs. zor ve estetik olmadığı için yanımda taşımak istemiyorum. Bazen sokakta gezerken çok güzel manzara çıkıyor ama telefondan exposure olsun shoutter Speed olsun çoğu şeyi ayarlayamıyorum. O yüzden bunları ayarlayabileceğim mobil uygulama önerir misiniz?

Adobe lightroom önermeyin onun kamerasında o tarz şeyler sanırım var ama Pro olmadan gözükmüyor sanırsam, APK yükledim yine olmadı.

İnternete bu konuyu araştırınca saçma sapan vsco olsun candy cameraymış gibi şeyler çıkıyor, ben bu tarz şeylerden bahsetmiyorum yukarıda anlattığım gibi shoutter Speed falan ayarlamam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android için olabilecek en iyi Cam bana göre Gcam'dir bakmanı öneririm.

Open Camera uygulamasına bakabilirsiniz. Arayüzü çok iyi değil ama açık kaynak kodlu ve istediğiniz bütün ayarlara imkan veriyor. Fotoğraf makinenize göre her halükarda daha kalitesiz fotoğraflar çekeceğinizi söylemem gerekiyor telefonunuz iyi veya orta seviye değilse. Open Camera - Google Play'de Uygulamalar

Filmic Firstlight öneriyorum ben, ayrıca Filmic Firstlight'ın ayarlarının içinde "keskinleştirme" efektini kapatabiliyorsunuz, böylece fotoğraflar daha güzel ve doğal duruyor.

Filmic Firstlight öneriyorum ben, ayrıca Filmic Firstlight'ın ayarlarının içinde "keskinleştirme" efektini kapatabiliyorsunuz, böylece fotoğraflar daha güzel ve doğal duruyor.
Android için olabilecek en iyi Cam bana göre Gcam'dir bakmanı öneririm.
Open Camera uygulamasına bakabilirsiniz. Arayüzü çok iyi değil ama açık kaynak kodlu ve istediğiniz bütün ayarlara imkan veriyor. Fotoğraf makinenize göre her halükarda daha kalitesiz fotoğraflar çekeceğinizi söylemem gerekiyor telefonunuz iyi veya orta seviye değilse. Open Camera - Google Play'de Uygulamalar
Eskiden open camera kullanıyordum işimi görüyordu. Tam istediklerini karşılar mı bilmem.
Hepsini denedim bir de internetten araştırdıklarımı denedim. İnternetten bulduğum sadece bir tane uygulamada o özellik vardı, ama premium olduğu için apk sürümünü aradım, bulduğum sitelerden indirdiklerimin hepsinde farklı farklı virüsler vardı, üzücü olan kısmı hepsi güvendiğim sitelerdi ama aslında onları suçlamamak gerek sonuçta o dosyayı farklı bir yerden alıyorlar ama olsun neyse farklı bir uygulama önerisi olan varsa çok iyi olur.

Hepsini denedim bir de internetten araştırdıklarımı denedim. İnternetten bulduğum sadece bir tane uygulamada o özellik vardı, ama Premium olduğu için APK sürümünü aradım, bulduğum sitelerden indirdiklerimin hepsinde farklı farklı virüsler vardı, üzücü olan kısmı hepsi güvendiğim sitelerdi ama aslında onları suçlamamak gerek sonuçta o dosyayı farklı bir yerden alıyorlar ama olsun neyse farklı bir uygulama önerisi olan varsa çok iyi olur.

Ben open Camera'da dediğiniz özellikler var diye biliyordum hatta kendim de denedim. Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın. Tek bu uygulamayı biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı