Android telefonda Wi-Fi'ı tekrar Wi-Fi olarak dağıtma

kaanlsjdbljdgl

Hectopat
Daha fazla  
Huawei Mate 10 Lite telefonum uzerinden bagli oldugum Wi-Fi'yi yansitip bilgisayarima baglanmak istiyorum, acaba boyle bir sey mumkun mu?
Neden: Yurdum Fortinet kullaniyor ve VPN baglantisini sadece telefondan yapabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi bağlıyken mobil erişim noktası çalışmaz. Bilgisayara telefonu USB ile bağlayarak, bağlantı ayarlarından USB modemi seçin.

Wi-Fi adaptörüm bozulduğunda jailbreakli iPhone'da modemden aldığım Wi-Fi bağlantısını program aracılığıyla USB üzerinden bilgisayara aktarmıştım. Android'de de mutlaka vardır böyle bir şey.

Wi-Fi bağlıyken mobil erişim noktası çalışmaz. Bilgisayara telefonu USB ile bağlayarak, bağlantı ayarlarından USB modemi seçin.
Normal telefonlarda durum böyle. Fakat Mate 10 modelinde böyle değil. Kardeşim kullanıyor ve Wİ-Fİ'da köprüleme yapabiliyor. Ayarları az kurcalayın. Adının Wİ-Fİ köprüsü falan olması gerek bulursunuz. Ama VPN'i Açarsanız durum ne olur bilemem denemek lazım. Diğer arkadaşın da dediği gibi USB kablosu yardımıyla da verebilirsin interneti bilgisayara.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı