Android telefondan iPhone'a geçiş konusunda yardım

A.Doğukan

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba umarım konuyu doğru noktaya açmışımdır. Xiaomi Note 8 Pro kullanıcısıyım. iPhone 11'e geçiş yapacağım. Telefonumdaki fotoğraf dosya vb şeyleri direkt aktarma şansım var mı? Ve asıl önemli olan WhatsApp aktarımını yapabilir miyim? WhatsApp için en önemli detay şu ben sohbetlerde görselleri galerime kaydetmiyorum. Sohbetleri direkt aktarınca sohbete kaydolan görseller de gelir mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim, konu yanlış noktada ise uygun yere taşınmasını rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
WhatsApp'ın ayarlarında Drive yedekleme var. Bende telefonu sıfırlacağım zaman yapmıştım( 600 MB kadar tutmuştu.).iPhone'da Drive'a bağlanıp yedeklenmesini bekleyebilirsiniz. Biraz geç yüklenebiliyor.

WhatsApp'ın ayarlarında Drive yedekleme var. Bende telefonu sıfırlacağım zaman yapmıştım( 600 MB kadar tutmuştu.).iPhone'da Drive'a bağlanıp yedeklenmesini bekleyebilirsiniz. Biraz geç yüklenebiliyor.
Androidde yedekleyip geçiş yapacağım google drive aktarsam ordan İphone'a geçiş mümkün mü bide siz yedeklediğinizde sohbetteki görsellerde yedeklendi mi

Öncelikle merhaba umarım konuyu doğru noktaya açmışımdır. Xiaomi Note 8 Pro kullanıcısıyım. iPhone 11'e geçiş yapacağım. Telefonumdaki fotoğraf dosya vb şeyleri direkt aktarma şansım var mı? Ve asıl önemli olan WhatsApp aktarımını yapabilir miyim? WhatsApp için en önemli detay şu ben sohbetlerde görselleri galerime kaydetmiyorum. Sohbetleri direkt aktarınca sohbete kaydolan görseller de gelir mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim, konu yanlış noktada ise uygun yere taşınmasını rica ederim.

IPhone'un kendi taşıma uygulaması var komple kendisi taşıyor zaten.

Galeriye kaydedilmeyen derken hangileri oluyor anlayamadım.
Hocam şimdi benim bazı sohbetlerımde fotolar telefon galerisine değil direkt whatsap sohbete kayıtlı medyaları telefona kaydetmedim yani. Sohbeti aktarınca bu fotolarda aktarılır mı benim için önemli olan kısım o aslında

Hocam şimdi benim bazı sohbetlerımde fotolar telefon galerisine değil direkt WhatsApp sohbete kayıtlı medyaları telefona kaydetmedim yani. Sohbeti aktarınca bu fotolarda aktarılır mı benim için önemli olan kısım o aslında.

Aktarmayabilir.
Fakat WhatsApp yedeği bunu yapabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı