furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.472 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #1 Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Kulaklığın şarjını nasıl görebilirim? Ya da uygulaması var mı? Kulaklık: SteelSeries Arctis 1 Wireless. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2021
Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Kulaklığın şarjını nasıl görebilirim? Ya da uygulaması var mı? Kulaklık: SteelSeries Arctis 1 Wireless.
T tasarimci Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 493 15 Mart 2021 #3 omerduman474 dedi: Bluetoohtlu mu? Genişletmek için tıkla... Kablolu kulaklıklarda ne zamandan beri şarj var? furkwNN dedi: Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Kulaklığın şarjını nasıl görebilirim? Ya da uygulaması var mı? Kulaklık: SteelSeries Arctis 1 Wireless. Genişletmek için tıkla... Bendeki kulaklığın şarjını Bluetooth kısmından görebiliyorum. Artı 0 Eksi
omerduman474 dedi: Bluetoohtlu mu? Genişletmek için tıkla... Kablolu kulaklıklarda ne zamandan beri şarj var? furkwNN dedi: Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Kulaklığın şarjını nasıl görebilirim? Ya da uygulaması var mı? Kulaklık: SteelSeries Arctis 1 Wireless. Genişletmek için tıkla... Bendeki kulaklığın şarjını Bluetooth kısmından görebiliyorum.
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #4 Android sürümünüz 9 ve üzeriyse cihaza bağlandığınızda, bluetooth cihazları ekranında, kulaklığınızın altında şarjı yazacaktır. Artı 0 Eksi
Android sürümünüz 9 ve üzeriyse cihaza bağlandığınızda, bluetooth cihazları ekranında, kulaklığınızın altında şarjı yazacaktır.