Android telefondan veri nasıl kurtarılır?

Aade

Hectopat
Yer
New Atlantis
Android telefonumda bir senkronizasyon uygulaması nedeniyle galerimdeki fotoğraf ve videolar topluca silindi. Şu anda telefonumu kapattım. Bu verileri kurtarmanın bir yolu var mı?

Telefon içinde geri dönüşüm kutusunu kontrol ettim, ancak herhangi bir veri bulamadım, bu nedenle cihazı kapattım. Telefonum rootlu değil ve elimde bir laptop var.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Android telefonumda bir senkronizasyon uygulaması nedeniyle galerimdeki fotoğraf ve videolar topluca silindi. Şu anda telefonumu kapattım. Bu verileri kurtarmanın bir yolu var mı?

Telefon içinde geri dönüşüm kutusunu kontrol ettim, ancak herhangi bir veri bulamadım, bu nedenle cihazı kapattım. Telefonum rootlu değil ve elimde bir laptop var.

Play Store'dan veya kendi sitesinden EaseUS data recovery programına göz atabilirsin. Telefondada ismi mobisaver olması lazim.

PC bağlantısı ile normal veri kurtarma yazılımları işlevsiz kalıyor.
Android üzerinden kurtarmak mümkün.
Yukarıda linkini eklediğim programları telefonunuza yükleyin. En yüksek puanlı ve ücretsiz olarak bunları bulabildim.

Hemen ilgileneyim öncelikle telefonunuz Android 14 müydü öyleyse silinen gönderiler 30 gün bir yerde tutuluyor çünkü geri alınabiliyor.

Cihaz bakımı bölümüne gidin oradan depolamaya geçin ardından çöp kutusu ve yinelenen dosyalara bakın orada değilse ikinci plan olarak Google telefonun ana Google hesabıyla Google Fotoğraflar bakmalısınız tabii ki hesabı kurarken her şeyin kaydına izin verdiyseniz orada olacaktır.

@790529 nün dediği gibi önce google fotoğraflar hesabınıza girin.
Silmişseniz dahi çöp kutusunda olma ihtimali çok yüksek ve direk oradan geri alınabilir.

Açıp bakım kısmına bakayım o zaman olmadı, uygulama denerim.
Telefonda bulamazsanız tarayıcı ile de girin.

Google fotoğraflarda yedeklemem açık aslında, backup complate de yazıyor da bi iyice bakayım dönüş yapacağım.

Bu videoları da yedekliyordur değil mi?

Cihaz Android 14.0.3

Çoğu veri Google Fotoğraflar üzerinde duruyor gibi görünüyor.

Bakım dediğiniz kısmı nereden açıyoruz? Yapmanın bir zararı yoksa onu da denemek isterim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı