Rehber OLED monitör tier list

• Konuyu başlatan bluerr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 567
hatalı bilgilendirme yaptığım için özür dilerim.
Mantığı nedir hocam ? bilgeliğinizi rica edebilir miyim
Sorun yok hocam. Tablo henüz güncel değil. İleride güncellenecek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Screenshot_20260211_234659_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Gen 5 ultrawide 360hz eklenecek. Gen 4 içinde 32'' 4k modeller eklenecek.

Gen 3.5 panel gen 3 panelin optimize edilmesi ile ortaya çıktı. Yeni sürücü devresi barındırıyor. Bu sayede daha yüksek parlaklık, TrueBlack 500 ve 500hz yenileme hızı sağlıyor, ancak gen 4 ile gelen el 3.0 teknolojisini kullanmıyor. Gen 5 ile gelen yeni dikey piksel şerit düzenini de kullanmıyor.

Makaleye bakmak isterseniz:

Gen 3 olduğunu söyleyenler de var ancak kayda değer gelişmeler olduğunu düşünüyorum. Bence gen 3.5 olarak değerlendirilmeli, en azından bana göre gen 3.5 sayılır.
Screenshot_20260211_235540_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity_edit_462075483060293.jpg

Son düzenleme:
Sorun yok hocam. Tablo henüz güncel değil. İleride güncellenecek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2658500

Gen 5 ultrawide 360hz eklenecek. Gen 4 içinde 32'' 4k modeller eklenecek.

Gen 3.5 panel gen 3 panelin optimize edilmesi ile ortaya çıktı. Yeni sürücü devresi barındırıyor. Bu sayede daha yüksek parlaklık, TrueBlack 500 ve 500hz yenileme hızı sağlıyor, ancak gen 4 ile gelen el 3.0 teknolojisini kullanmıyor. Gen 5 ile gelen yeni dikey piksel şerit düzenini de kullanmıyor.

Makaleye bakmak isterseniz:

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Sayenizde birçok konuda daha net fikir sahibi oldum.

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Sayenizde birçok konuda daha net fikir sahibi oldum.
Rica ederim. LG versiyonu da mevcut.

Rica ederim. LG versiyonu da mevcut.
Bağlantılardaki makaleleri inceledim ve elinize sağlık ustam çok güzel özetlemişsiniz. teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı