Android telefonlar için verimli tarayıcılar hangisi?

hayaldeolan

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2018
Mesajlar
399
Makaleler
1
Çözümler
2
Selamlar, şu an da Chrome uygulamasını kullanıyorum ama telefonu çok kasıyor, RAM de yer çok alıyor, aşırı yavaşlama oluyor.

Android telefon ve tabletler gibi cihazlar için telefonu çok kasmayan ve iyi olan yeri geldiğinde film izlemek, form doldurmak, bir şeyler indirmek için hangi tarayıcıyı önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük donanımla nasıl çalıştığını deneyimlemiş değilim, bu yüzden istediğiniz tavsiyeyi vermiyor olabilirim ancak telefonunuz destekliyorsa (Samsung marka olmayan telefonların destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.) Samsung Internet Browser'dan çok memnunum.
Arayüzü harika, rahatça eklenti kurabiliyorum, hız ya da performans bakımından Chrome'dan aşşağı kalır yanı yok. İçinde çok sayıda yararlı özellik ile geliyor. Şayet telefonunuz destekliyorsa bir şans verebilirsiniz.
 
Opera kullanabilirsiniz özellikle bilgisayarınızda opera kullanıyorsanız flow üzerinden link, dosya, not paylaşımı yapabiliyorsunuz ayrıca reklam engelleme, pop up engelleme, tema düzeni değiştirebilmek, otel aramalarınız için rezervasyon asistanı, VPN gibi özellikleri var basit bir arayüzü var ve hızlı.
 

Geri
Yukarı