- Makaleler
- 3
Acronis True Image gibi çalışan, Android telefonları içindeki her şeyiyle yedekleyecek bir program var mı? Telefon yavaşladığında veya bir şekilde çöktüğünde bu yedekten tekrar kurmak için.
Twrp için çok uğraşmıştım ama yükleyememiştim.Twrp yükleyerek komple yedek alabilirsiniz. Ama garanti dışı bırakır.
Sony Experia Z2, kendi back up ını denedim ama %50da takılıp kalıyor.Hangi marka? Kendi yedeklemesi yada google yedeklemesini kullanabilirsiniz.
Deneyebilirim bak bunu.Hocam lifebox kullanabilirsiniz.
Hocam, uygulamaları, tel içi ayarlarıyla yedek almak istiyorum. Nasıl ki Windowsta yedek alıp geri çevirdiğinizde tüm ayarlarınız geri geliyor, onun bende telefonu yedeğinden geri yüklediğimden kurulu uygulamalarında tutta simgelerin yerine kadar geri gelsin istiyorum. Bunu yapan bir program var mı onu araştırıyorum.Google One(Drive, Fotoğraflar vb.) kullanmanızı tavsiye ederim.
Mesela benim telefonumda bunu Xiaomi cloud yapıyor tamamen istediğiniz gibi, google dışında sadece dosya olarak değil de dediğiniz gibi olan program bilmiyorum maalesef.Hocam, uygulamaları, tel içi ayarlarıyla yedek almak istiyorum. Nasıl ki Windowsta yedek alıp geri çevirdiğinizde tüm ayarlarınız geri geliyor, onun bende telefonu yedeğinden geri yüklediğimden kurulu uygulamalarında tutta simgelerin yerine kadar geri gelsin istiyorum. Bunu yapan bir program var mı onu araştırıyorum.
Telefona her format sonrasında, programları tekrar indirmek; simgeleri gruplandırmak vs zor oluyorda..Mesela benim telefonumda bunu Xiaomi cloud yapıyor tamamen istediğiniz gibi, google dışında sadece dosya olarak değil de dediğiniz gibi olan program bilmiyorum maalesef.
ICloud da aynı şekilde dediklerimi yapıyor ama sizin cihazınız için bilemiyorum.Telefona her format sonrasında, programları tekrar indirmek; simgeleri gruplandırmak vs zor oluyorda..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.