Android telefonlar neden 2. elde para etmiyor?

enesbull

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2019
Mesajlar
313
Çözümler
3
Merhaba arkadaşlar, 25000TL'ye Android cihaz aldık diyelim, 2 yıl kullandık satmaya çalıştık, fiyatı yarı yarıya düşüyor, hatta 1 yıl önce bir Android cihaz çıktı diyelim, sonrasında bu Android cihazın yeni serisi çıktı diyelim, direk 1 yıl önceki cihazın fiyatı yarı yarıya düşüyor fakat IPhone'larda durum böyle değil, bir süre kullandıktan sonra satıp üzerine para koyup cihazımızı upgrade edebilmek için bu sebeplerden dolayı iPhone cihazlar daha iyi gibi gözüktü gözüme, ve bu durum sadece Türkiye'de var olan bir durum değil, Global'de de durum bu şekilde, Kanada'ya gidiyorum bazen ve durum buradakiyle birebir aynı Google pixel, Samsung ve vb vs fark etmeksizin, yorumlarınız için teşekkürler, iyi günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüzde S10 Plus'daki işlemci çoğu orta segment telefon işlemcisine taş çıkarır. Boş anlatımlar yapmayın bence.
S10 Plus hala ilk günkü gibi maşallah.
Sıradan bir orta segment işlemci. Teknik rakamları görüyorsun :) Kaldı ki S10 Plus halen o kadar eski bir cihaz değil. 4 jenarasyon eski. 2 sene ortalama bir Android telefon zaten dayanıyor. Üst segment bir Android cihazın performansının son demlerinde artık o telefon.
 
Sıradan bir orta segment işlemci. Teknik rakamları görüyorsun :)
5 yıl önce çıkmış bir işlemcinin orta segment bir işlemciye bu kadar yakın olması size de garip gelmiyor mu?
Bomboş fark bile denilmeyecek farkları önüme sererseniz yapabilecek bir şey yok.

Ayrıca şuraya göz attınız mı?
Screenshot_20230725_120747_com.android.chrome.jpg
 
Karşılaştırma siteleri düzgün sonuç vermiyor yalnız.
Dostum ben karşılaştırma sonucunu atmadım teknik detaylarını görebileceğin bir kaynak paylaştım. 855 sıradan bir orta seviye işlemcisi ve S10 plus'un içindeki donanımla neredeyse eşdeğer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı