Android telefonlara virüs bulaşma ihtimali ne kadardır?

xResk

Centipat
Makaleler
1
Google Play Store harici uygulama indirmem. Dışarıdan kesinlikle APK yüklemem. PDF MP3 MP4 gibi uzantıları hiç indirmem. Dijital platform üzerinden görürüm ihtiyaçlarımı. Gelen mesajlardaki linklere tıklamam. Kiwi browser kullanıyorum uBlock Origin ile reklamlardan virüs bulaşma ihtimali yok. Ayda 1 Dr. Web Light ile tam tarama yaparım. Yine de ne kadar dikkatli olursam olayım virüs bulaşma ihtimali var mıdır?

Virüs bulaşırsa çoğunlukta APK'den dolayı bulaşır. APK indirmezseniz ve önünüze gelen her bağlantıya tıklamazsanız sorun oluşturacağını sanmam.
APKMirror'dan indirebilir illa APK indirecekse, onun harici dışarıdan yükleme yapmak riske atacaktır.

Google Play Store harici uygulama indirmem. Dışarıdan kesinlikle APK yüklemem. PDF MP3 MP4 gibi uzantıları hiç indirmem. Dijital platform üzerinden görürüm ihtiyaçlarımı. Gelen mesajlardaki linklere tıklamam. Kiwi browser kullanıyorum uBlock Origin ile reklamlardan virüs bulaşma ihtimali yok. Ayda 1 Dr. Web Light ile tam tarama yaparım. Yine de ne kadar dikkatli olursam olayım virüs bulaşma ihtimali var mıdır?
Sorun olmaz hocam. Ben de uzun süredir bu şekilde kullanıyorum telefonu, nadirende olsa APK indiriyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Umarımda yaşamam :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı