Android telefonu HDMI ile laptopa yansıtmak

KürşatEren

Picopat
Android telefonu HDMI ile laptopa yansıtabilir miyim? Yansıtabilirsem nasıl yansıtırım?

HDMI kablosuyla laptopa yapamazsınız fakat TeamViewer veya Microsoft telefonunuz uygulaması ile ekran paylaşımı yapabilirsiniz.

Telefonun USB 3.0 girişli olması lazım diye biliyorum.

HDMI kablosu ile "Capture Card" olmadan şu anki bilgisayarlara görüntü verilemez.

HDMI kablosuyla laptopa yapamazsınız fakat TeamViewer veya Microsoft telefonunuz uygulaması ile ekran paylaşımı yapabilirsiniz.

Ne yazık ki telefonunuz herhangi bir kablolu görüntü aktarım teknolojisini desteklemiyor, stabilitesinden pek emin değilim ama şu tarz kablosuz çözümler mevcut.

Bu tarz ürünlerin arasında bildiğim kadarıyla en iyisi Google Chromecast cihazlarıdır.

Bende mirascreen G2-4 var fakat nasıl yansıtacağımı çözemedim o yüzden burada konu açtım fakat bir tane bile cevap alamadım.

Bende mirascreen G2-4 var fakat nasıl yansıtacağımı çözemedim o yüzden burada konu açtım fakat bir tane bile cevap alamadım.

Şu anki (Capture Card dışında) donanımlar görüntü alamaz. İlla HDMI kablosuyla görüntü almak istiyorum diyorsanız görüntü almak için tasarlanmış cihazlara (ki bunlarda monitör, TV vb.) Görüntü verebilirsiniz. Ayrıca kabloyla uğraşmak yerine Microsoft Telefonunuz veya TeamViewer kullanarak Windows 10 bilgisayarınızda telefonunuzu kontrol edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…