KürşatEren
Picopat
Android telefonu HDMI ile laptopa yansıtabilir miyim? Yansıtabilirsem nasıl yansıtırım?
HDMI ile yansıtamazsın.Android telefonu HDMI ile laptopa yansıtabilir miyim? Yansıtabilirsem nasıl yansıtırım?
Telefonunuzun marka ve modeli nedir?Android telefonu HDMI ile laptopa yansıtabilir miyim? Yansıtabilirsem nasıl yansıtırım?
HDMI kablosuyla laptopa yapamazsınız fakat TeamViewer veya Microsoft telefonunuz uygulaması ile ekran paylaşımı yapabilirsiniz.
Sony C4.Telefonunuzun marka ve modeli nedir?
Sony C4.
![]()
Sony Xperia C4 - Price in India, Specifications (5th August 2025) | Gadgets 360
Sony Xperia C4 best price is Rs. 19,699 as on 5th August 2025. See full specifications, expert reviews, user ratings, and more. Compare Sony Xperia C4 prices before buying online.gadgets.ndtv.com
Ne yazık ki telefonunuz herhangi bir kablolu görüntü aktarım teknolojisini desteklemiyor, stabilitesinden pek emin değilim ama şu tarz kablosuz çözümler mevcut.
![]()
Diğer Cep Telefonu Aksesuarları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu tarz ürünlerin arasında bildiğim kadarıyla en iyisi Google chromecast cihazlarıdır.
Bende mirascreen G2-4 var fakat nasıl yansıtacağımı çözemedim o yüzden burada konu açtım fakat bir tane bile cevap alamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.