Modyolo'dan indirdim ancak onlar da Liteapks'den alıyor ancak eskiden oradan indirdiğimde çok sayıda virüs çıktı, Xiaomi'nin güvenlik duvarı dahi bu virüsü algılamıştı, şu an uygulamayı sildim.
Bundan sonra birkaç antivirüs programı kullanacağım.
Uygulamayı kaldırdım, ancak APK olarak çıkarmak istediğimde çıkmıyordu. Sanırım otomatik siliniyor veya uygulama boyutu 700 MB olduğu için çıkartmayı reddediyordu. Şimdi APK olarak tekrar indirip dosyayı VirusTotal'e atacağım.
Edit: VirusTotal maksimum 650 MB kabul ettiği için VirusTotal'e dosyayı aktaramıyorum. Ancak ESET'e güvendiğim için uygulamayı sildim.
Edit 2: Dosyayı başka bir siteden indirdim sadece PUA virüsü algıladı, ESET'te bir sıkıntı çıkmadı. Ayrıca 700 değil 400 MB boyutundaydı yeni indirdiğim dosya. İçinde virüs olduğu için boyutu artmış olabilir mi acaba?
VirusTotal testi:
Link