Android TV box alınır mı?

Aynı markanın kutusunu kullanmaktayım hocam.

Stick bilmem ama box çok iyi.

Yeni TV almak yerine özellik katmak için harika bir seçenek ve HDMI olan her cihaza bağlanabilmesi taşınabilirliği arttırıyor. :)

Bazı TVlerde Sticklerin algılanmadığını okumuştum. İyice araştırmanızda fayda var. 🤌🏻

Aynı markanın kutusunu kullanmaktayım hocam.

Stick bilmem ama box çok iyi.

Yeni TV almak yerine özellik katmak için harika bir seçenek ve HDMI olan her cihaza bağlanabilmesi taşınabilirliği arttırıyor. :)

Bazı TVlerde Sticklerin algılanmadığını okumuştum. İyice araştırmanızda fayda var. 🤌🏻
Yukarıda arkadaşın önerdiği sanırssam mi box 4k

Yukarıda arkadaşın önerdiği sanırssam mi box 4k
Evet hocam. Ben de Box tavsiye ederim. 🤌🏻

TV stick kullanıyorum bazen kendi kumandası hiçbir şekilde tepki vermiyor cihazın fişini çekip takmadan da düzelmiyor kronik bir sorun sanırım teknik servise gönderdim.

Ustam dürtüsel konuşarak neyi kanıtlama peşindesin bilmiyoruz. Lakin bu ülkenin suçu değil, firmanın sunduğu servisin kalitesi, ahlağıdır. 🫡

Saygılarımla. 🌹

Evet hocam. Ben de box tavsiye ederim. 🤌🏻

Ustam dürtüsel konuşarak neyi kanıtlama peşindesin bilmiyoruz. Lakin bu ülkenin suçu değil, firmanın sunduğu servisin kalitesi, ahlağıdır. 🫡

Saygılarımla. 🌹

Bal gibi de ülkede olmayan düzenin suçu çalışmayan ürünü firma bana sorun yok çalışıyor diye geri yolluyor ben hakkımı aramak istesem THH'ye başvuracağım da karar çıkacak da ıvır da zıvır da
Başka ülkede olsa örneğin Amazon gibi bir firma satmış olsa sorgusuz anında değişim yaparlar.

Bal gibi de ülkede olmayan düzenin suçu çalışmayan ürünü firma bana sorun yok çalışıyor diye geri yolluyor ben hakkımı aramak istesem THH'ye başvuracağım da karar çıkacak da ıvır da zıvır da
Başka ülkede olsa örneğin Amazon gibi bir firma satmış olsa sorgusuz anında değişim yaparlar.
Amazon gibi firma...Aldığınız yeri doğru dürüst araştırıp alış veriş yapın. 🤌🤫

Daha ne dediğinizi bilmeyerek konuyu saptırıyorsunuz. Al veya alma diyeceksin hocam. Konu sahibi hocamız bunu sormuş. 🥵

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı