Android TV box önerisi

Arena Musteri Hizmetleri <[email protected]>​

ma 3 jul 2023, 07:55

Merhaba,

Garanti belgesi/ fatura ile servis süreçleri için direkt bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Teşekkürler.

Gerçe sen zaten almışsın bence uğraşma o kadar sonuçta iptv seyredeceksin her türlüde yeter.
Bizimkiler pek memnun kalmadı. Zaten en başta kaliteli ürün istiyorlardı. Fakat bu garanti işinden dolayı Next'e yöneldik.En son ki Galatasaray maçını izlemek için Dsmart uygulamasını kullandık ve kesintilerden dolayı izleyemedik. Babam iş yerinde Dsmart'ı denedi ve sorunsuz izleyebildi.
Bu olaydan sonra bizimkilere "Garantiden vazgeçip Nokia'yı alalım mı diye?" sorduğumda cevapları "Nokia'yı al" oldu. Garantisi olmaması ve fiyatının daha yüksek olup taksit seçeneğinin az olmasına rağmen . Aslında Xiaomi'de var fakat onun için "Next'den biraz daha iyi ama büyük fark yok" demiştiler.

Edit: Daha Amazon'a iade etmemde bir sıkıntı olup olmadığını sormadım. Çünkü bir yıllık Dsmart üyeliği var ve biz maçı izlemek için aktif etmiştik. Eğer bir sorun çıkmazsa rünü iade edeceğim, daha iki gün oldu alalı.

Ben kullandığım için ve Nexti kullananlarıda biliyorum, Xiaomiyide biliyorum. Nokia olsun Homatics olsun 2 kat daha hızlı. O yüzden yazmıştım, aynı ucuz internet alanlar gibi maalesef sonradan şikayet ediyorlar. Bence bi deneyebilirsin Amazondan iade butonuna bas bak bakalım geri gönderme kodu veriyorlar mı. Denemekte fayda var o halde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı