Hocam bu ürün yanlış bilmiyorsam Amazon Almanya satıcısına ait. Desteğe sordum yurt dışı ürünlerde garanti olmuyormuş. O yüzden Next Start 4K'yı aldım. Çünkü 9 ay taksit vade farksızdı. Nokia çok iyi fakat dediğim gibi garanti problemi var.
Hocam bu ürün yanlış bilmiyorsam Amazon Almanya satıcısına ait. Desteğe sordum yurt dışı ürünlerde garanti olmuyormuş. O yüzden Next Start 4K'yı aldım. Çünkü 9 ay taksit vade farksızdı. Nokia çok iyi fakat dediğim gibi garanti problemi var.
Next'in teknik servisinin Arena olduğunu yeni öğredim, bilgi için sağol. Peki nasıl bir firma bilgin var mı ? Kontrol ettiğimde genel olarak elektronik aletler satıyorlar. Bilgisayar,monitör vb.
Next'in teknik servisinin Arena olduğunu yeni öğredim, bilgi için sağol. Peki nasıl bir firma bilgin var mı ? Kontrol ettiğimde genel olarak elektronik aletler satıyorlar. Bilgisayar,monitör vb.
Garip bana Amazon müşteri hizmetleri Amazon Almanya/Amerika vb. üzerinden alındığında da yurt dışı ürün olarak tanındığını ve yurt dışı ürünlerde herhangi bir şekilde Türkiye üzerinde garanti sunulmadığı söylendi. Sizin söylediğiniz, bu ürünün Amazon Almanya üzerinden almış olsam dahi 2 yıl garantisi olacağı mıydı ?
Garanti konusunu üsteleyerek soruyorum çünkü eğer garantisi oluyorsa bana yanlış bilgi verdiler ve bu yüzden daha kaliteli seçenekten vazgeçtim. Ve şuan destek ile konuşacağım eğer garantisi varsa Nokia'yı alacağım. Şuan siteye baktım fiyatı 3.300₺ civarı yani iade edip Nokia'ya dönebilirim.