Daryl Grimess
Decapat
Arkadaşlar 20 senelik tüplü televizyonda 100'lerce kanal vardı. Android TV aldık ,toplasan 20 kanalı geçmiyor. Türksat 42 uydusunu bağlı, anten ayarları hiç değişmedi. Nasıl kanal ekleyebiliriz?
Arkadaşlar 20 senelik tüplü televizyonda 100'lerce kanal vardı. Android TV aldık ,toplasan 20 kanalı geçmiyor. Türksat 42 uydusunu bağlı, anten ayarları hiç değişmedi. Nasıl kanal ekleyebiliriz?
Tüplü televizyonda kullandığın uydu alıcısını takabilirsin.
Hocam gerek var mı sadece anten kablosu yetmes mi?
Bu arada şehirde değiliz köye aldık dağın başı yani.
Otomatik kanal frekansını ekleyip denediniz mi? Şebeke arama açık olacak.
Türksat 42e otomatik arama frekansı; 12380 V (Dikey) SR: 27500, FEC 3/4 veya 12423 H (Yatay) SR: 30000, FEC 3/4
Kanal taramasında eski harici uydu alıcınızdan daha az kanal bulduysa yetmiyor demektir.
Tüplü televizyonda kullandığınız çanak ile aynı çanaksa ve çanak ile oynamadıysanız dağın başı olması fark etmez.
Kanal taramasında eski harici uydu alıcınızdan daha az kanal bulduysa yetmiyor demektir.
Tüplü televizyonda kullandığınız çanak ile aynı çanaksa ve çanak ile oynamadıysanız dağın başı olması fark etmez.
Manuel arama kısmında olması gerekli.Hocam bunu bende arattım ama bu kodları girebilecek bir yer göremedim TV de
Aynı hiç ellemedik.
Aynı hiç ellemedik.
Ben göremedim çok aradım ama dijitsu diye bir markaManuel arama kısmında olması gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.