Android TV'de Samsung DeX nasıl kullanılabilir?

AdoQeT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F // Inno3D Twin X2 RTX 4060 // MSI Pro A620M-E DDR5 // Crucial Pro 1x16 GB 6000MHz // AOC 24G4X 23.8" 0.5ms 180Hz
Merhaba hocalarım. Evde Grundig Barcelona 50 inç Android televizyon var. S24 FE cihazımdaki Samsung DeX'i televizyonumda kullanmak istiyorum fakat televizyon Samsung DeX'in bağlanma yerinde gözükmüyor ve televizyonumu kurcaladığımda ekran yansıtma özelliğini bulamadım. Bir tanıdığımızda da farklı marka Android TV var ve onunkinde de galiba yansıtma özelliği yok. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Yanlış bilgi
Merhaba hocalarım. Evde Grundig Barcelona 50 inç Android televizyon var. S24 FE cihazımdaki Samsung DeX'i televizyonumda kullanmak istiyorum fakat televizyon Samsung DeX'in bağlanma yerinde gözükmüyor ve televizyonumu kurcaladığımda ekran yansıtma özelliğini bulamadım. Bir tanıdığımızda da farklı marka Android TV var ve onunkinde de galiba yansıtma özelliği yok. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Müşteri hizmetlerine sordum. Samsung DeX yalnızca Galaxy cihazlarına özel olduğunu söyledi. Yani Grunding ile eşleyemiyorsun.

Source menüsünde Screen Mirroring tarzı bir seçenek yer almadığından emin misiniz?
Eğer yoksa bile uygulama mağazasından bir ekran yansıtma uygulaması edinebilirsiniz.

Ayrıca Screen Mirroring yoksa ve edinemiyorsanız bile Type-C Hub alarak HDMI çıkışından DeX'i gene kullanabilirsiniz. DeX Pad veya DeX Station ile aynı işlevi görür.

Kablosuz kullanılabildiğini bilmiyordum, ben hep kablolu kullanmıştım fakat Samsung'un sitesinde böyle diyor:

1732869176786.png

Ben ise Type-C to HDMI kablosunu monitöre ve telefona bağlıyorum, menüden de bağladığım HDMI'ı seçiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı