Kablosuz yansıtacağım.Oyun kolum yok o yüzden oynayamıyorum.Tableti gamepad olarak kullanabileceğim bir yöntem var mıdır?Kablosuz mu yansıtacaksınız? Ayrıca Geforce NOW’ın Android TV sürümü var.
Tablet Android mi? Sanırım Android cihazı Bluetooth oyun koluna çeviren bir uygulama vardı.Kablosuz yansıtacağım.Oyun kolum yok o yüzden oynayamıyorum.Tableti gamepad olarak kullanabileceğim bir yöntem var mıdır?
Android evet.Tablet Android mi? Sanırım Android cihazı Bluetooth oyun koluna çeviren bir uygulama vardı.
35 MBPS internet var uploadımda 6.5 civarı.Hem Geforce NOW kullanıp hem 60FPS ekran yansıtmanız ciddi bir internet gerektirir. Ben şimdi YouTube’dan bulmaya çalışacağım videonun linkini atmaya çalışacağım.
35MBPS internet yeterli olmuyor maalesef bende 35MBPS internet kullanıyorum sadece ekran paylaşmada bile görüntü takılıyor.35 MBPS internet var uploadımda 6.5 civarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.