Android TV'ye ekran yansıtma nasıl yapılır?

Daha fazla  
Merhaba. Evimizde bir Philips marka bir Android TV var fakat Samsung cihazımdan Smart view ile de Google Home ile de bağlayamadım. Bağlantı yapılıyor diye bir bildirim geliyor ve öylece kalıyor. Ne yapmam gerek bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Evimizde bir Philips marka bir Android TV var fakat Samsung cihazımdan Smart view ile de Google Home ile de bağlayamadım. Bağlantı yapılıyor diye bir bildirim geliyor ve öylece kalıyor. Ne yapmam gerek bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Google home'dan cihaz ekle diyip Google nest cihazı diyip devam ettiğinizde bağlanması lazım.

Öncelikle giriş değiştirmeniz gerek çoğu TV'lerde

Öncelikle giriş değiştirmeniz gerek çoğu TV'lerde
Nasıl? Detay verebilir misiniz?

Google home'dan cihaz ekle diyip Google nest cihazı diyip devam ettiğinizde bağlanması lazım.
Home'u indirip istediği izinleri verdikten sonra tv'm orda göründü zaten. Ben tıkladığımda bağlanmış göründü (ses ayar yeri geldi fakat çalışmadı orası ayrı) ekran yansıtma dediğimde ise belirttiğim bildirimi atıp öylece kaldı.

HDMI USB C1 Gibi giriş değiştirme menüsü üzerinde screen yada vb menü varsa seçin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı