Bunlarda problemli diyorlar ilk başta bundan bakıyordum baktıkça araştırdıkça herkes farklı birşey dedi
Bunlarda problemli diyorlar ilk başta bundan bakıyordum baktıkça araştırdıkça herkes farklı bir şey dedi.
Anladım teşekkür ederim.Bu fiyat bandında başka önerebileceğin cihaz var mı?12450HX işlemcili Lenovo LOQ ve Hindistan üretimli Lenovo LOQ cihazlar anakart riskiyle karşı karşıya. Bu yeni modellerde şu an sorun gözükmüyor.
Bu fiyat bandında başka önerebileceğin cihaz var mı?
Bunlarda iyi yeni bir firma galiba ama baktıkça kafa karışıyor fazla araştırmadan almak lazım
Bunlarda iyi yeni bir firma galiba ama baktıkça kafa karışıyor fazla araştırmadan almak lazım![]()
5060-5070 arasında 7k ya yaklaşık fark var değermi yoksa 5060 mı almalıyım?Hocam sitelerinin kendi markası o yüzden galiba bence ürünleri güzel piyasada yeni olduklarından müşteri memnuniyetine önem verirler bu ürünlerin 5060ları F/P oluyor bakabilirsiniz 50 civarına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.