Android ücretsiz kodlama öğrenebileceğim en iyi uygulama hangisi?

Mordre

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi Android'de ücretsiz kodlama (Python, C# vb.) Öğrenebileceğim en iyi uygulama hangisi? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi Android'de ücretsiz kodlama (Python, C# vb.) Öğrenebileceğim en iyi uygulama hangisi? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Şuan aklımda değil fakat direk Play Store'de öğretici bazı uygulamalar mevcut. Bazıları %100 ücretsiz olmayabilir fakat en az başlangıç seviyesinde öğretiyor. Tavsiyem Youtube'tan göz atman.

O zaman Play Store'da Learn To Code uygulamaları mevcut. Onlara göz at. Youtube'ta Udemy kadar olmasa da güzel belirli bir seviyede öğretebilecek seriler mevcut. Ben senin yerinde olsaydım Youtube'tan izleyip, IDE indirip kullanırdım.
Peki Türkçe dil olan uygulama önerir misiniz? Çünkü ben de Play Store'dan baktım ama bulduklarım İngilizce dilindeydi.

Program bilmiyorum ama bir suru Android Studio dersleri YouTube uzerinden.

Java be Kotlin ile uygulama kodlaniyor.

Son olarak da Unity ile Android oyun tasarlama derslerine bakabilirsin YouTube uzerinden.

Program bilmiyorum ama bir suru Android Studio dersleri YouTube uzerinden.

Java be Kotlin ile uygulama kodlaniyor.

Son olarak da Unity ile Android oyun tasarlama derslerine bakabilirsin YouTube uzerinden.
Önerebileceğiniz kanal var mı peki?
Play Store'da Yazılım Atölyesi Akademi diye programlama öğreten bir uygulama var. Premium özelliği de varmış onda da dersler varmış ama ben premium almadan uygulamayı öyle kullansam faydası olur mu? Dediğim uygulamayı tavsiye eder misiniz?

Son düzenleme:
Önerebileceğiniz kanal var mı peki?
Play Store'da Yazılım Atölyesi Akademi diye programlama öğreten bir uygulama var. Premium özelliği de varmış onda da dersler varmış ama ben premium almadan uygulamayı öyle kullansam faydası olur mu? Dediğim uygulamayı tavsiye eder misiniz?
Boşuna uygulamalarla uğraşmayın. IDE kurup canlı canlı örnek yapman gerekiyor. Uygulamalar çok yetersiz.

Boşuna uygulamalarla uğraşmayın. IDE kurup canlı canlı örnek yapman gerekiyor. Uygulamalar çok yetersiz.

Peki diğer programlama dillerini (Python, Java, C# vb.) nasıl öğrenebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı