- Makaleler
- 1
Sololearn.
Peki bu uygulamada aylık ve yıllık olarak üyelik varmış. Bu üyelikleri aldığımızda ve almadığımızda fark nedir? Üyelik almasak ta iyi bir şekilde öğrenebilir miyiz?Sololearn.
En son girdiğimde üyelik almadan da kursları görüntüleyebiliyordun.Peki bu uygulamada aylık ve yıllık olarak üyelik varmış. Bu üyelikleri aldığımızda ve almadığımızda fark nedir? Üyelik almasak ta iyi bir şekilde öğrenebilir miyiz?
Sanırım üyelik ile daha fazla dilde daha fazla kursa erişim sağlanabiliyormuş. İnternette öyle yazıyordu. Üyelik almasam da iyi bir şekilde öğrenebilir miyim?En son girdiğimde üyelik almadan da kursları görüntüleyebiliyordun.
Öğrenirsiniz diye düşünüyorum.Sanırım üyelik ile daha fazla dilde daha fazla kursa erişim sağlanabiliyormuş. İnternette öyle yazıyordu. Üyelik almasam da iyi bir şekilde öğrenebilir miyim?
Tamamdır. Yardımınız için teşekkür ederim.Öğrenirsiniz diye düşünüyorum.
Onlar da sitede mevcut sadece arama butonuna yazman gerek.Peki diğer programlama dillerini (Python, Java, C# vb.) nasıl öğrenebilirim?
Codeacademy sitesini mi diyorsunuz?Onlar da sitede mevcut sadece arama butonuna yazman gerek.
Ben tam ücretsiz bir uygulama arıyorum.Bu uygulama ile Python öğrenebilirsiniz.![]()
Programlama Dersleri (Python) - Apps on Google Play
Learn from an application written in Python programming language Pythonplay.google.com
Uygulamanın Pro sürümünde Python IDE var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.