Android üzerinde akıcı Linux deneyimi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Amd Ryzen 5 5600g
Anakart : Asus B450m k2
Ram : GSkill Ripjaws V gaming 3600 mhz cl16
Ssd : JamesDonkey 256 gb
Hdd : Seagate 2 tb HDD
Psu : GameForce 600w 80+
Android üzerinde akıcı şekilde çalışan Ubuntu, Debian, Arch, Void, Alpine gibi distroları için rehber hazırlamak istiyorum eğer ilgi ve isteyen varsa. Hem LXDE, Xfce, GNOME, KDE Plasma calışıyor, hem de GPU hızlandırmayı aktif edebiliyorsunuz, Wine ile Steam ve oyun calıştırabiliyorsunuz tabii cihazınızın gücüne bağlı. En baştan sona tüm ayrıntıları yazacağım, scriptleri vs paylaşırım GitHub üzerinden tartışmak isteyen ve merak eden var mı?

Android üzerinde akıcı şekilde çalışan Ubuntu, Debian, Arch, Void, Alpine gibi distroları için rehber hazırlamak istiyorum eğer ilgi ve isteyen varsa. Hem LXDE, Xfce, GNOME, KDE Plasma calışıyor, hem de GPU hızlandırmayı aktif edebiliyorsunuz, Wine ile Steam ve oyun calıştırabiliyorsunuz tabii cihazınızın gücüne bağlı. En baştan sona tüm ayrıntıları yazacağım, scriptleri vs paylaşırım GitHub üzerinden tartışmak isteyen ve merak eden var mı?
Olur olur yeriz hocam.

Tamamdır hocam hazırladığımda sizleri etiketlerim.
Teknoloji ile ilgilenen çevrem var.Uygulayacığımı sanmıyorum ama arkadaşlarıma önereceğim onlar uygular büyük ihtimal.Hem bende bilgilenirim ne zamandır araştırmak istiyordum bu konuyu.Şiödiden böyle bir rehber yaptığınız için sağolun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı