Android vs iOS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini bişeye sokmak istiyorsan IOS alabilirsin.
Benim tercihim Android

Android çünkü pek çok özelleştirme yapabiliyorsunuz. Bu OS'u kullanan telefonlar daha gelişmiş. Kendimi özgür hissediyorum Android'te.
Bende özelleştirmeyi seviyorum.Binlerce lira verip aldığım telefon beni neden kısıtlasın ki ?

Android, çünkü içerisinde kendimi daha özgür hissediyorum, ayrıca benim oynadığım türden daha fazla oyun seçeneği barındırıyor Play Store App Store'a göre. iOS kullanınca hapiste gibi hissediyorum.

Android, çünkü içerisinde kendimi daha özgür hissediyorum, ayrıca benim oynadığım türden daha fazla oyun seçeneği barındırıyor Play Store App Store'a göre. iOS kullanınca hapiste gibi hissediyorum.
Bunlara ek olarak:play Store da ücretsiz olan bazı uygulamalar App Store da ücretli olabiliyor
Bunlara ek olarak Play Store da ücretsiz olan bazı uygulamalar App Store da ücretli olabiliyor

Arkadaşlar merhaba. Android mi iOS mu, dersem ne dersiniz? Ben her bütçeye hitap eden modellerin olmasından ve özelleştirme seçeneklerinin fazla olmasından dolayı ve Android de var olan özelliklerin örneğin: Widget ekleme IOS'un son birkaç modelinde olmasından, pahalı olmasından dolayı Android diyorum. Sizin fikirleriniz nedir?

Hocam MIUI'da Android, One UI, EMUI ve Oxygen OS'da birer Android.

Yani arayüzden arayüze değişir diye düşünüyorum.

iOS herşeyi yasaklayan, iki video indirmeye bile izin vermeyen kısıtlayıcı bir platform. Telefonlarıda pahalı, içeriğide. Daha çok zengin ve havalıların tercihi. Android derseniz pek çok eksiği var. Özellikle kitlesi çok kötü. Sağlam oyunları yok. Kısacası her ikiside bir b*ka yaramıyor. Bu işi yapsa yapsa en iyi Windows yapar diyeceğim ama o da yıllar önce bu işten vazgeçmişti zaten.

iOS tabii ki Android kullanıyorum en az 2 güncelleme sonrası yok. Android market içerisinde virüslü uygulama kaynıyor. IOS'da bu durum çok az. Android verimli kullanmak için root gerekiyor uğraş dur. iOS da güncelleme sorunuda yok iPhone5 telefona yanlış bilgim yoksa iOS 11 ya da 12 gelmişti. Galaxy M20 kullanıyorum. Android 8 ile başladım Android 10 Max başka güncelleme gelmiyor.

iOS kullanıyorum 4-5 yıldır. iOS tercih etmezdim. Hapishanedeymişim gibi bir hissiyat veriyor telefon. İnternetten hiçbir şey indiremiyorum. Doğru düzgün özelleştiremiyorum.

Ben iOS tercih ederim Android'den daha stabil ve hızlı bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı